1
TV

Eco Smart LED-TV

  -{discount-percentage}%

  Eco Smart LED-TV

  Utformad med framtiden i åtanke

  Utsedd till bästa European Green TV 2011–2012 av EISA. Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart LED-TV ger skarp, livfull Full HD-bild och autentiskt ljud. Med Smart TV kan du enkelt surfa på internet och ladda ned filmer. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Utformad med framtiden i åtanke

Utsedd till bästa European Green TV 2011–2012 av EISA. Philips Econova 46PFL6806 ECO Smart LED-TV ger skarp, livfull Full HD-bild och autentiskt ljud. Med Smart TV kan du enkelt surfa på internet och ladda ned filmer. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Eco Smart LED-TV

46 tum, Full HD 1080p, DVB-T/C/S2 46PFL6806K/02 Hitta liknande produkter

Utformad med framtiden i åtanke

Energiklass A ++

 • Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Den mest avancerade LED-tekniken i den här LED-TV:n med Full HD kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägst strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och skärpa samt levande färger.

 • 400 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  400 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  400 Hz PMR (Perfect Motion Rate) skapar rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba rörelser. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt, genom de snabbaste paneluppdateringarna, HD Natural Motion och en unik bildbehandling, för en oöverträffad rörelseskärpa.

 • Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av onlineappar med Net TV. Du kan också bläddra i det öppna internet.

 • Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

  Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

  Dela foton, musik och filmer via DLNA från din smartphone, surfplatta eller dator och ta del av dem på stor skärm.

 • Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n så enkelt och bekvämt som möjligt. Anslut bara ett trådlöst tangentbord eller använd din smartphone eller surfplatta för att styra din Smart TV.

 • Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Spela in digital live-TV på en USB-enhet som är ansluten till din Philips-TV eller pausa innehållet och fortsätta titta när du vill. Använd den elektroniska programguiden för att hitta dina favoritprogram och enkelt planera dina inspelningar. Nu kan du titta på TV när det passar dig.

 • 2-i-1-stativ för enkel användning på bord och väggfäste

  2-i-1-stativ för enkel användning på bord och väggfäste

  TV:n levereras med ett bordsstativ som även kan användas till att väggmontera TV:n. Du behöver inte köpa någon extra väggmonteringssats. Miljöpåverkan blir ännu mindre tack vare att du inte behöver slänga några delar som blir till sopor.

 • Solenergiladdad fjärrkontroll – du behöver aldrig byta batteri

  Solenergiladdad fjärrkontroll – du behöver aldrig byta batteri

  Med den här soldrivna laddningsbara fjärrkontrollen behöver du aldrig mer byta eller kasta batterier. Solcellen är utformad för maximal hållbarhet och laddar fjärrkontrollen med en gratis energikälla: dagsljus. Du behöver heller inte oroa dig under mörka vintermånader. Den inbyggda ackumulatorn har en betydande energireserv som håller fjärrkontrollen igång. Du behåller kontrollen!

 • Full HD-TV med Pixel Plus HD för bättre detaljrikedom och klarhet

  Pixel Plus HD är en unik kombination av extrem skärpa, verklighetstrogna detaljer, levande färger och mjuka, naturliga rörelser. Artefakter och brus från alla källor, från multimedia till standard-TV men även komprimerad HD, upptäcks och reduceras så att bilden blir klar och knivskarp.

 • Nollströmbrytare

  Ingen strömförbrukning med ett tryck på nollströmbrytaren

 • 100 % återvinningsbar förpackning för minsta möjliga miljöpåverkan

  100 % återvinningsbar förpackning för minsta möjliga miljöpåverkan. Mycket detaljarbete och banbrytande innovation ligger bakom utformningen av den här förpackningen. Genom att ta bort polystyrenbuffertar bidrar vi med den här TV:n till en mer hållbar miljö. För en TV av den här storleken är förpackningen av papper och kartong mycket innovativ och allt kan lätt återvinnas.

Visa alla specifikationer
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Du kan spara energi genom att använda den integrerade digitala TV-mottagaren
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Om du använder nollströmbrytaren förbrukas ingen energi alls i standbyläge
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av