1
TV

Smart ultratunn LED-TV med 3D

  Smart ultratunn LED-TV med 3D

  Omdefinierar stil och innovation

  Utöka dina möjligheter med Philips 7008-seriens 3D Smart LED-TV. Håll enkelt kontakten med dina nära och kära med den inbyggda kameran och Skype™, eller låt dig uppslukas av 3D och 3-sidig Ambilight. Din TV - ditt val. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Omdefinierar stil och innovation

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Omdefinierar stil och innovation

Utöka dina möjligheter med Philips 7008-seriens 3D Smart LED-TV. Håll enkelt kontakten med dina nära och kära med den inbyggda kameran och Skype™, eller låt dig uppslukas av 3D och 3-sidig Ambilight. Din TV - ditt val. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

7000 series Smart ultratunn LED-TV med 3D

47 tum, Easy 3D, DVB-T/T2/C/S/S2 47PFL7008S/12 Hitta liknande produkter

Omdefinierar stil och innovation

Ultra Slim LED-TV med Ambilight

 • En ramfri design för en minimal infattning och ett elegantare utseende

  Tunn. Minimalistisk. Diskret. Vacker design i ett enda stycke högklassigt glas. Ultratunn metallinfattning. Design som passar perfekt i vilken inredning som helst.

 • Inbyggd TV-kamera gör det enkelt att ringa Skype™-videosamtal på TV:n

  Ge dina samtal en ny dimension och dela upplevelser med dina nära och kära, var de än råkar befinna sig. Med Skype™ i din TV kan du ringa röst- och videosamtal från vardagsrummet. Få utmärkt bild- och ljudkvalitet utan att behöva lämna soffan.

 • Smart TV – en värld av onlineunderhållning

  Gå bortom gränserna för traditionell TV. Hyr och strömma film, videor, spel och annat från onlinevideobutiker direkt till TV:n. Titta på TV-repriser från dina favoritkanaler och ta del av ett stort utbud av onlineappar med Smart TV. Håll kontakten med dina nära och kära via Skype™ eller sociala nätverk. Eller surfa på nätet helt enkelt!

 • Med MyRemote-appen kontrollerar du TV:n med telefonen eller surfplattan

  Med hjälp av en användarvänlig app kan du styra TV:n och spela in utan fjärrkontroll. Förvandla din iPad eller smarttelefon till en universell fjärrkontroll med alla funktioner som den vanliga fjärrkontrollen har plus några extrafunktioner, till exempel textinmatning. SimplyShare-funktionen skickar innehåll till TV:n. Förmedla digital-TV-sändningar till dina enheter med Wi-Fi Smart Screen. Använd MyRemote-inspelning för att spela in dina favoritprogram när du är ute så att du inte missar något. Bläddra igenom innehållet i TV:ns programguide och välj vilka program du vill spela in och titta på senare. En Smart TV förtjänar en riktigt smart app.

 • WiFi Miracast™– spegla från dina enheter till TV:n

  Titta på vad du vill, varsomhelst, närsomhelst. Spegla innehållet på dina enheter och se det på en stor skärm. Dela foton från en smarttelefon, bärbar dator eller annan enhet. Det är enkelt att ansluta och tekniken fungerar med flera olika enheter.

 • 3-sidig Ambilight XL förstärker tittarupplevelsen

  Den här patenterade Philips-tekniken får skärmen att verka betydligt bredare – och förstärker därmed tittarupplevelsen – genom att projicera ett extra brett sken från tre sidor av TV-skärmen på den omgivande väggen. Ljusets färg anpassas automatiskt efter TV-bilden. Tack vare en vägganpassningsfunktion anpassas ljusets färg exakt efter TV-bilden, oavsett väggfärgen. Med hjälp av olika inställningar kan du skräddarsy upplevelsen efter dina egna önskemål.

 • Integrerad WiFi så att du lätt ansluter till onlinevärlden

  Integrerad WiFi så att du lätt ansluter till onlinevärlden

  Med integrerad WiFi på Philips Smart TV kan du snabbt och enkelt ansluta till hemnätverket och få tillgång till innehåll från hela världen eller dela trådlöst hemma.

 • Fjärrkontroll med tangentbord för enkel textinmatning

  Fjärrkontroll med tangentbord för enkel textinmatning

  Ta kontroll. Vår helt intuitiva fjärrkontroll har alla de vanliga funktionerna som markörknappar, volymkontroll och snabbvalsknappar. Om du vänder på fjärrkontrollen har du dessutom ett komplett tangentbord där du enkelt kan skriva in text. Och det bästa av allt är att den intelligenta fjärrkontrollen har gyroskopiska sensorer och kan skilja mellan upp och ner – så att du inte byter kanal av misstag när du skriver in text.

 • Easy 3D för en behaglig 3D-upplevelse

  Easy 3D för en behaglig 3D-upplevelse

  Titta utan obehag i flera timmar tack vare passiv 3D-teknik som ger dig flimmerfri 3D i hög kvalitet med minimala spökbildseffekter. Konvertera allt 2D-innehåll till perfekt, levande 3D. De snygga, lätta 3D-glasögonen är bekväma och kräver inga batterier.

 • 700 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  700 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  För exakta, jämna och naturliga bildrörelser har Philips skapat PMR – vår standard för att mäta skärpan hos rörliga bilder. PMR (Perfect Motion Rate) är resultatet av vår unika videobehandling, antalet bildrutor per sekund och uppdateringsfrekvensen för varje bildruta, perfektionen hos dimningsfunktioner och bakgrundsbelysningsteknik. En högre PMR-siffra bidrar till högre kontrast och bättre klarhet i rörelser – och därmed bättre bildkvalitet.

 • Pixel Precise HD för skarpare rörelsedetaljer

  Med vår framgångsrika Pixel Plus som grund har vi höjt HD-bildkvaliteten till en ny nivå. Med hjälp av Super Resolution-teknik med 4 biljoner färger erbjuder vi den bästa Full HD-TV-bildkvaliteten, oberoende av innehållet. Så oavsett om du ser en video online eller tittar på en Blu-ray-film i hög kvalitet kan du njuta av fördelarna.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

 • MyRemote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Om du vill veta mer kan du gå till www.philips.com/TV.
 • Kompatibiliteten är beroende av wi-fi miracast-certifiering Android 4.2 eller senare. Om du vill veta mer kan du titta i dokumentationen som medföljde enheten.
 • Pekfunktionerna beror på vilken Smart TV-app som används.
 • Om du vill veta mer om den smarta TV-appen går du till www.philips.com/tv där du kan se vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Programvaruuppgradering krävs för HbbTV, Multiroom-klient och server, Netflix och myRemote-appen.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av