1

4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pus7600_12/48pus7600_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

  Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

  7600-serien höjer kraften i Android till nya nivåer. Den rakbladstunna designen i kombination med UHD 4K som ger jämna rörliga bilder; det är skönhet rakt igenom. Inte så konstigt att EISA utnämnde den till European Best Buy TV 2015-16. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

7600-serien höjer kraften i Android till nya nivåer. Den rakbladstunna designen i kombination med UHD 4K som ger jämna rörliga bilder; det är skönhet rakt igenom. Inte så konstigt att EISA utnämnde den till European Best Buy TV 2015-16. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

Total:

7600 series 4K UHD ultratunn TV som drivs av Android™

48 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB utbyggbart, Två mottagare, DVB-T/T2/C/S/S2 48PUS7600/12 Hitta liknande produkter

Ultratunn LED-TV med 4K UHD som drivs av Android

Med tresidig Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och en mer uppslukande upplevelse eftersom ett extra brett sken avges från tre sidor av TV-skärmen mot den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

Ultra HD-TV har fyra gånger högre upplösning än en vanlig Full HD-TV. Med över 8 miljoner bildpunkter och vår unika uppkonverteringsteknik Ultra Resolution får du förbättrade bilder oberoende av innehåll. Du får förbättrad skärpa, ökat djup, överlägsen kontrast, jämna, naturliga rörelser och perfekta detaljer.

Micro Dimming Pro för suverän kontrast

Micro Dimming Pro optimerar kontrasten på TV:n utifrån ljusförhållandena i rummet. En ljussensor och speciell programvara analyserar bilden i 6 400 olika zoner så att du får otroligt hög kontrast och bildkvalitet för en riktigt verklighetstrogen visning. Dag som natt.

Ultra Resolution konverterar allt innehåll till klar Ultra HD-bild

Ultra Resolution konverterar allt innehåll till en skarpare Ultra HD-bild på skärmen. Avancerad upplösning i kombination med Philips unika linjeförtunnande algoritmer förvandlar ursprungliga bildpunkter till bättre bildpunkter. Resultatet är en synbart mer förfinad bild med finare linjer och större, djupare detaljer.

Pixel Precise Ultra HD: upptäck livfulla UHD-bilder

Det fina med en 4K Ultra HD-TV är att du kan njuta av varje liten detalj. Philips Pixel Precise Ultra HD-motor omvandlar ingångsbilden så att den visas i suverän UHD-upplösning på skärmen. Du får jämna och skarpa rörliga bilder och utmärkt kontrast. Du får alltid djupare svarta nyanser, vitare vitt, levande färger och naturliga hudtoner, oavsett bildkälla.

Frigör kraften i Quad Core och Android

Philips Quad Core-processor möter kraften i Android och ger en spännande spelupplevelse. Med Android på TV:n navigerar du bland innehåll, startar appar och spelar upp videor på ett sätt som är supersnabbt, superintuitivt och superroligt.

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program.

Dra med fingret, skriv, prata och mer – riktigt smart interaktion

Dra med fingret, skriv, prata och mer – riktigt smart interaktion

Vi har gjort våra nya fjärrkontroller lika roliga att använda som Android TV-apparaterna de hör ihop med. Ange text med Google Voice* med ett komplett QWERTY-tangentbord. Säg: "Öppna YouTube" för att starta appen. Bläddra genom dina familjefoton med fingret på vår beröringskänsliga pekplatta. Eller använd den helt enkelt som en traditionell fjärrkontroll.

Philips Double Ring-teknik för fyllig och kraftfull bas

Philips Double Ring-teknik för fyllig och kraftfull bas

Philips Double Ring-teknik ger ökad högtalarrörelse i subwoofers – och en ökad rörelse innebär mer kraft! Så att du kan njuta av stark bas även i en tunn TV-design.

I bladstativet används design för att förbättra din upplevelse

Du tittar på TV för det som visas på skärmen, inte för vad som finns under den. Vi har tagit fram det polerade krombladsstativet så att hela tyngdpunkten ligger på TV:n – så som det ska vara.

Hör alla detaljer med DTS Premium Sound

Fantastiska tv-högtalare kräver en kraftfull bildbearbetningsmotor som bevarar renhet. DTS premiumsvit är utformad för att tillhandahålla den upplevelse konsumenterna förväntar sig av förstklassig ljudbearbetning: uppslukande surroundljud med djup, fyllig bas och kristallklar dialoge som levereras med maximala volymnivåer och utan variationer, klipp eller distorsion.

Visa alla specifikationer
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av