1

Slimmad TV med 4K Ultra HD som drivs av Android TV

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/49pus6482_12/49pus6482_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Slimmad TV med 4K Ultra HD som drivs av Android TV

  Slimmad LED-TV med 4K Ultra och Android TV

  Precisionsteknik möter mångsidig design. Philips 6400 TV:n kombinerar en enastående 4K Ultra HD-upplösning med enastående ljudkvalitet från en integrerad soundbar med subwoofer. Med Android-TV:n kan du njuta av fler alternativ än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Slimmad LED-TV med 4K Ultra och Android TV

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slimmad LED-TV med 4K Ultra och Android TV

Precisionsteknik möter mångsidig design. Philips 6400 TV:n kombinerar en enastående 4K Ultra HD-upplösning med enastående ljudkvalitet från en integrerad soundbar med subwoofer. Med Android-TV:n kan du njuta av fler alternativ än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

Slimmad TV med 4K Ultra HD som drivs av Android TV

Total:

6000 series Slimmad TV med 4K Ultra HD som drivs av Android TV

49 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB utbyggbart, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 49PUS6482/12 Hitta liknande produkter

Slimmad LED-TV med 4K Ultra och Android TV

med tresidig Ambilight

Med Ambilight ser du på TV på ett helt nytt sätt

Du har skapat ett hem som du älskar, så varför inte låta TV:n bidra till den varma och inbjudande känslan? Philips unika Ambilight-teknik ger en bredare skärm och en mer uppslukande upplevelse eftersom ett extra brett sken avges från tre sidor av TV-skärmen mot den omgivande väggen. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

Frigör kraften i Quad Core och Android TV

Philips Quad Core-processor möter kraften i Android och ger en spännande spelupplevelse. Med Android TV på TV:n navigerar du bland innehåll, startar appar och spelar upp videor på ett sätt som är supersnabbt, superintuitivt och superroligt.TV

Få utmärkt kontrast, färg, skärpa med HDR Premium

Få utmärkt kontrast, färg, skärpa med HDR Premium

High Dynamic Range Premium är en ny videostandard. Det omdefinierar dagens hemunderhållning genom framsteg inom användning av kontrast och färg. Njut av en sinnesupplevelse fylld av ursprungliga detaljer och en livfull framställning som det var tänkt när inspelningen gjordes. Slutresultatet? Ljusstarkare ljusa områden, mer kontrast, mer färg och bättre detaljer än någonsin tidigare.

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program.

Öppet ramstativ i metallicsilver som ger TV:n en svävande look.

Vårt öppna ramstativ i metallicsilver har en fantastisk design. Tack vare precisionsskuret, extra starkt stål av högsta klass inger stativet en futuristisk känsla – det ser faktiskt ut som att stativet svävar i luften.

Upptäck Ultra HD-bildkvalitet med Pixel Plus Ultra HD

Upplev 4K Ultra HD-skärpa med Philips Pixel Plus Ultra HD-motorn. Den optimerar bildkvaliteten för att ge jämna, flytande bilder med otrolig detaljrikedom och djup. Njut av skarpare 4K-bilder med ljusare vita toner och djupare svärta varje gång.

Frigör ett komplett spektrum av färger som du aldrig kunnat drömma om

Philips Premium Color kombinerar ett brett färgomfång som förstärkts med 85 % med 4 biljoner färgers färgbehandling. Med så mycket bättre färgupplösning och klara mättade färger kommer du glömma att du tittar på en skärm.

Utformad för att ge en bättre Netflix-upplevelse

Netflix förändrar din underhållningsupplevelse på flera sätt, bl.a. genom att bidra till innovationsutvecklingen av de enheter som du ser TV-serier och filmer på. Om det står på den smarta TV:n att den rekommenderas av Netflix kan du vara säker på att TV:n har genomgått en rigorös utvärderingsprocess baserad på de faktorer som Netflix-användarna värderar högst.

Med synlig ljudartikulation kan du se ljudets skönhet

Ljudteknik i en tunn design. Njut av otroliga höga toner och verklighetstrogna mellantoner från ett antal mikroenheter i en smal högtalarpanel. När det går att höra alla viskningar, steg och golvknarr är det inte svårt att tänka sig hur kraftfulla alla kraschar, smällar och explosioner låter. Och när det gäller basen har inga kompromisser gjorts med strategiskt placerade bakre högtalare för att få djupa och rika toner. En TV som låter lika bra som den ser ut.

Hör alla detaljer med förstklassigt DTS HD Premium Sound

Fantastiska tv-högtalare kräver en kraftfull bildbearbetningsmotor som bevarar renhet. Det förstklassiga DTS HD-ljudet är utformat för att tillhandahålla den upplevelse konsumenterna förväntar sig av förstklassig ljudbearbetning: uppslukande surroundljud med djup, fyllig bas och kristallklar dialog som levereras med maximala volymnivåer och utan variationer, klipp eller distorsion.

Visa alla specifikationer
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • Observera att dina Amazon-appar kanske inte alltid finns att tillgå i ditt land. (För närvarande fungerar Amazon-apparna endast i Storbritannien, Tyskland och Österrike)
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.
 • HDMI-anslutning krävs för soundbar, högtalare och annan ljudenhet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av