1

Platt-TV

    -{discount-percentage}%

    Platt-TV

    Den maximala bildupplevelsen

    Njut av den maximala bildupplevelsen där Ambilight och Pixel Plus 2 tar bildkvaliteten till en ny nivå. Oöverträffad visningsupplevelse, den senaste plasmaskärmstekniken och en enastående design är perfekt för inredningen. Läs mer om produkten

    Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den maximala bildupplevelsen

Njut av den maximala bildupplevelsen där Ambilight och Pixel Plus 2 tar bildkvaliteten till en ny nivå. Oöverträffad visningsupplevelse, den senaste plasmaskärmstekniken och en enastående design är perfekt för inredningen. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör

Platt-TV

Total:

Den maximala bildupplevelsen

med Pixel Plus 2 och Ambilight

Högupplöst WXGA-plasmaskärm, 1366 x 768p

Den här toppmoderna plasmaskärmtekniken ger dig en hög widescreen-upplösning på upp till 1366 x 768 bildpunkter. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

Pixel Plus 2 för ökad detaljrikedom, djup och klarhet

Pixel Plus 2 är en digital bildbearbetningsteknik som ökar upplösningen på stillbilder och rörliga bilder. Inte nog med att den lägger till extra bildpunkter, den förstärker dessutom bildpunkterna så att bilden blir makalöst skarp och djup varje gång, oavsett bildkälla. Den förbättrar både upplösningen och färgåtergivningen och ger hög detaljskärpa och överlägsen färgprakt.

Ambilight bakgrundsbelysning i fullfärg förhöjer tittarupplevelsen

Ambilight bakgrundsbelysningen i fullfärg ger avslappnat tittande och unik stämning tack vare det mjuka ljuset på väggen bakom TV:n. Forskning har visat att upplevelsen av tv-tittandet blir bättre och mer avslappnande med en anpassad bakgrundsbelysning. Färgerna i bakgrundsbelysningen anpassas automatiskt till bilden på skärmen, vilket maximerar upplevelsen. Ljuset kan också ställas in på fasta färger och olika nyanser av vitt. I standby-läget kan belysningen ställas in på valfri färg och på så sätt skapa en unik stämning i rummet.

Digital Natural Motion för jämna rörliga bilder

Philips utvecklade Digital Natural Motion för att undvika de vibrationseffekter som uppkommer i rörliga bilder. Digital Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar vibrationerna i både TV- och filmmaterial (t ex DVD). Resultatet blir en jämn återgivning av rörelser och utmärkt skärpa som gör tittarupplevelsen till något utöver det vanliga.

Active Control med ljussensor optimerar bildkvaliteten

Active Control är ett unikt, intelligent styrsystem som mäter och analyserar den inkommande signalen och automatiskt justerar inställningarna för att ge en optimal bildkvalitet. Med hjälp av en ljussensor anpassas ljusstyrkan i bilden efter ljuset i rummet.

Virtual Dolby-surroundljud för en bio-liknande ljudupplevelse

Virtual Dolby Surround är en teknik för förstärkning av surroundljudseffekter. Du får känslan av Dolby Pro Logic utan att behöva extra bakhögtalare. Tittarupplevelsen blir betydligt mer engagerande.

1200 sidor Hypertext för snabb åtkomst till Text-TV

Text-TV är ett vanligt system som sänds ut av de flesta operatörer. Funktionen med 1200 sidors minne ger dig exceptionellt snabb åtkomst vid sidbyte.

DVI-I ger den bästa bildkvaliteten och flexibel anslutbarhet

Den okomprimerade, digitala RGB-signalen ansluts från källan till skärmen med hög bandbredd via en DVI-I-ingång. Genom att eliminera konverteringen av den digitala signalen till analog så blir bilden opåverkad, tydlig och flimmerfri. DVI-ingången hanterar HDCP-kopieringsskydd, vilket tillåter visning av kopieringsskyddade program från digitaldekoder, DVD-spelare och HD-recorders. DVI-I är en framtidssäkrad funktion eftersom den kan anslutas till alla HDMI-enheter (en adapterkabel krävs). DVI-I input kan även hantera analoga signaler för PC-VGA.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av