1
Välj armatur

Spot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/531943116/531943116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Inred hemmet med ljus

  Den fyrdubbla Philips-spoten Millennium i vitt har en minimalistisk, modern utformning. Varje justerbart huvud ha en LED-lampa som omges av en ring i aluminium. Den har ett lättmonterat click!FIX-system och fungerar med alla typer av dimrar. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Inred hemmet med ljus

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Inred hemmet med ljus

Den fyrdubbla Philips-spoten Millennium i vitt har en minimalistisk, modern utformning. Varje justerbart huvud ha en LED-lampa som omges av en ring i aluminium. Den har ett lättmonterat click!FIX-system och fungerar med alla typer av dimrar. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

myLiving Spot

MILLENNIUM, vit, LED 531943116 Hitta liknande produkter

Inred hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Justerbart spothuvud

  Rikta ljuset dit det behövs bäst genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.

 • Kompatibel med alla dimrar

  Den här Philipsarmaturen innehåller den senaste LED-teknologin och kan användas med nästan alla dimrar – antingen med den du redan har, eller med andra modeller.

 • click!FIX-system för enkel installation

  Den här LED-lampan använder click!FIX, Philips patenterade och revolutionerande monteringssystem. Med click!FIX monterar du enkelt din lampa i 4 smarta steg. Enkelt och snabbt!

 • Energieffektiva

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Lång livstid, upp till 20 år

  En ljuskälla att lita på. De integrerade LED-lamporna som används i den här Philips LED-lampan, varar upp till 20 000 timmar (motsvarar 20 år, baserat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Lämplig för både vägg- och takinstallation

  Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det.

 • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

  Den här armaturen är designad efter de senaste smakerna, trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du alltid har velat ha.

 • Perfekt när du vill koppla av och umgås

  Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en känsla av rymd och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av