Spot

  Med betoning på stil

  Philips myLiving Modern är en serie med banbrytande spotar med felfri form och funktion som passar perfekt i alla rum som karaktäriseras av enkelhet och kraftfulla linjer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Med betoning på stil

Belysning med modern form och funktion

 • Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Med en dimmer (medföljer inte) kan du justera ljusintensiteten i den här Philips-lampan för att framhäva detaljer eller skapa rätt stämning för olika tillfällen, från mysiga middagar på tu man hand till umgänge med släkt och vänner.

 • Rikta ljuset som du vill

  Rikta ljuset som du vill

  Den här myLiving-spoten från Philips ger dig full kontroll över din hembelysning. De flexibla spothuvudena kan rotera fritt i alla riktningar, vilket gör att du kan rikta ljuset dit det behövs bäst.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning. Den här Philips-spoten har den perfekta ljuskäglan för accentbelysning (GU10-lampa medföljer inte). Med spotlights kan du framhäva alla typer av detaljer och inslag i ditt hem.

 • Borstat aluminium

  Den här typen av aluminium är mycket populär och ger samma snygga utseende som vanlig aluminium, men med en borstad finish som ger lampans yta en unik prägel.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av