Infälld spot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579273116/579273116_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Infälld spot

  Inred hemmet med ljus

  Upplev välbefinnande i badrummet med dessa inbyggda spotlights i vitt utförande. De är små och väldesignade, och du kan montera dem var du vill. Dimra ljuset och skapa den perfekta atmosfären för ett bad i slutet av dagen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InStyle Infälld spot

Nomia, vit, LED 579273116 Hitta liknande produkter

Inred hemmet med ljus

designlampa för badrumsbelysning

 • Högeffektiv LED-teknologi

  Högeffektiv LED-teknologi

  Den unika LED-modulen i lampan har tagits fram av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje för optimalt ljusflöde och helt enhetlig ljusfärg.

 • Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Justera ljusintensiteten med en dimmer (medföljer inte) som gör det enkelt att justera badrumsbelysningen efter dina behov och skapa den atmosfär du behöver i badrummet.

 • IP65, passar perfekt för belysning i duschen

  IP65, passar perfekt för belysning i duschen

  Den här Philips-badrumslampan är särskilt konstruerad för fuktiga miljöer. Den testades noggrant för att garantera att den är vattenresistent. IP-nivån beskrivs av två siffror: den första hänvisar till skyddsnivån mot damm och den andra mot vatten. Den här badrumslampan är konstruerad med IP65: den lämpar sig som duschbelysning.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Energieffektiva

  Energieffektiva

  Den här Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor, vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Det är viktigt att kunna se bra i badrummet

  Det är viktigt att kunna se bra för att få ett bra resultat vid spegeln. Därför har alla lampor en ljuskälla av hög kvalitet som gör arbetet lättare. I serien med badrumsbelysning används den senaste teknologin för att spara energi, och den ger bra ljus med hög kvalitet utan att vara för skarpt.

 • En serie med många användningsområden

  I kollektionen finns flera vägg- och taklampor. Välj mellan stora taklampor som belyser hela badrummet med ett behagligt ljus, eller vägglampor som ger ett klart, gnistrande ljus utan skugga för saker som kräver mer precision, som att raka sig, sminka sig och sätta i kontaktlinser.

 • Inred badrummet med ljus

  InStyle-badrumslamporna förhöjer varje badrumsinredning med sin snygga design och stabila konstruktion. Tåliga, förstklassiga material som borstat stål, aluminium och glas kompletteras med noggrann känsla för små detaljer, som mjuka, rundade kanter och behandlade ytor utan utskjutande delar. Det finns en mängd moderna utformningar och eleganta detaljer i ren och enkel stil.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av