1
Välj armatur

Spot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579471716/579471716_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Giving light a new experience

  Den här Philips Ledino-spoten använder avancerade LED-lampor. Det är minimalistisk belysning som tänjer på de traditionella gränserna och skapar ljus och ljusformer med inspirerande renhet och skönhet. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Giving light a new experience

Den här Philips Ledino-spoten använder avancerade LED-lampor. Det är minimalistisk belysning som tänjer på de traditionella gränserna och skapar ljus och ljusformer med inspirerande renhet och skönhet. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

myLiving Spot

UNIVERSA, matt krom, LED 579471716 Hitta liknande produkter

Giving light a new experience

med den här LED-designlampan

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen för den här lampan är en unik lösning som utvecklats av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje. Denna teknik ger högsta möjliga ljusmängd och helt jämn ljusfärg.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Den här belysningen har den allra senaste teknologin från Philips med nya, toppmoderna, varmvita HighPower LED-lampor som ger ett ljus med en färgtemperatur på 2 700 Kelvin.

 • Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Justera ljusstyrkan för Philips LED-belysning med en dimmer (medföljer inte). Det gör den här lampan perfekt när du vill skapa rätt stämning för alla tillfällen, både mysiga middagar på tu man hand och umgänge med nära och kära i vardagsrummet. Philips har testat flera väggdimrar som visat sig vara kompatibla med vår LED-belysning. En lista över kompatibla dimrar finns i avsnittet för nedladdningar och support.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Med Philips LED-lampor behöver du inte oroa dig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Spar upp till 80 % energi

  Spar upp till 80 % energi

  Den LED-teknologi som används i Philips armaturer är mycket energieffektiv (en 7,5 W modul producerar 350 Lumen). Därmed sparar varje armatur energi, vilket gör att konsumenterna sänker sina elkostnader och bidrar till att bevara miljön. Om du letar efter hembelysning som är energieffektiv och ger fantastiskt ljus, i en rad moderna former, ska du hålla utkik efter Philips LED-produkter.

 • En kombination av belysning och design

  Den här designlampan avger ett ljus med en minimalistisk ton som trotsar traditionella gränser och skapar ljus och ljusformer som är inspirerande rena och vackra.

 • Kan roteras fritt åt olika håll

  Du kan rikta ljuset genom att rotera lampan i Philips-armaturen som du vill.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av