1
Välj armatur

Infälld spot

   For more information,<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/590313116/590313116_elr_.pdf" target="_blank">download product fiche</a>
  For more information,download product fiche

  Infälld spot

  Inred hemmet med ljus

  Philips SmartSpot Ellipse riktbara infällda spot är perfekt som punktbelysning. Den minimalistiska designen i vit metall smälter in i taket, medan energibesparande LED-lampor ger ett effektivt varmvitt ljus. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Inred hemmet med ljus

Philips SmartSpot Ellipse riktbara infällda spot är perfekt som punktbelysning. Den minimalistiska designen i vit metall smälter in i taket, medan energibesparande LED-lampor ger ett effektivt varmvitt ljus. See all benefits

myLiving Infälld spot

ELLIPSE, vit, LED 590313116 Find similar products

Inred hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den perfekta ljuskäglan för accentbelysning

  Den här Philips-spoten har den perfekta ljuskäglan för accentbelysning. Med spotlights kan du framhäva alla typer av detaljer och inslag i ditt hem.

 • Justerbart spothuvud

  Justerbart spothuvud

  Rikta ljuset dit det behövs bäst genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Lång livslängd på upp till 15 år

  Lång livslängd på upp till 15 år

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-ljuskällor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-ljuskällor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva bry dig om underhåll och lampbyten.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, det vill säga lampans LED-modul och driftdon.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in