1
TV

Ultratunn TV med 4K UHD och Android™

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9809_12/65pus9809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Ultratunn TV med 4K UHD och Android™

  Ultratunn LED-TV med 4K UHD och Android

  Rulla ut röda mattan! Philips 9800-serie med Android ger den bästa Ultra HD-bilden med överlägsen kontrast. Med trådlös subwoofer och fyrsidig Ambilight får du den maximala bioupplevelsen. Fast popcorn ingår inte. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ultratunn LED-TV med 4K UHD och Android

Rulla ut röda mattan! Philips 9800-serie med Android ger den bästa Ultra HD-bilden med överlägsen kontrast. Med trådlös subwoofer och fyrsidig Ambilight får du den maximala bioupplevelsen. Fast popcorn ingår inte. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

9800 series Ultratunn TV med 4K UHD och Android™

65 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Hex Core, Två mottagare, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9809/12 Hitta liknande produkter

Ultratunn LED-TV med 4K UHD och Android

och fyrsidig Ambilight

Fyrsidig Ambilight: tänk dig din TV i en gloria av ljus

Fyrsidig Ambilight: tänk dig din TV i en gloria av ljus

Du har skapat ett hem som är mer än bara ett hus, så varför inte välja en TV som är varm och inbjudande också? Vår mest fantastiska Ambilight-upplevelse någonsin projicerar ett extra brett sken runt fyra sidor av TV:n på den omgivande väggen. Skärmen verkar betydligt bredare, upplevelsen mer intensiv ... och din TV ser ut att sväva i luften. Färgerna, känslan och spänningen fortsätter utanför skärmen och in i rummet och gör tittarupplevelsen mer spännande, intensiv och uppslukande.

4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

Titta på TV som aldrig förr tack vare fyra gånger så hög upplösning som en vanlig TV med full HD. 3840 x 2160 bildpunkter ger en bild som är så raffinerad och verklighetstrogen att det känns som att du tittar in i en helt ny värld genom en fönsterruta.

Prisbelönta Micro Dimming Premium för fantastisk kontrast

Prisbelönta Micro Dimming Premium för fantastisk kontrast

Prisbelönt kontrast i allt ljus. Philips Micro Dimming Premium gör de svarta tonerna svartare och de vita tonerna vitare tack vare en smart algoritm som analyserar bilden, zon för zon, och justerar LED-lampan. Resultatet är en otrolig kontrast, skärpa och enastående bildkvalitet – natt som dag.

Trådlös subwoofer: den ultimata ljudupplevelsen

Trådlös subwoofer: den ultimata ljudupplevelsen

Känn kraften i ljudet. Vi har inkluderat en trådlös Ultra Bass-subwoofer för att ge mer djup åt din TV-upplevelse. Uteffekten på 50 W har stor genomslagskraft och kommer att förändra rummets atmosfär. Den är trådlös och tillräckligt tunn för att kunna placeras diskret under soffan eller mot väggen så att du kan få en uppslukande ljudupplevelse var som helst i ditt hem.

Google Play™ Store – hela världen inom räckhåll

Google Play™ Store – hela världen inom räckhåll

Känn dig som ett barn i en godisbutik. Ta del av ett utsökt utbud av appar, spel och alla godbitar som finns på Google Play™, till exempel webbläsaren Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, sociala nätverksappar med mer ... och allt detta på TV:n som drivs med Android™.

Med två mottagare kan du titta på och spela in olika program

Med två mottagare kan du titta på och spela in olika program

Nu behöver ni aldrig mer bråka om vad ni ska titta på. Med en dubbel mottagare på TV:n kan du titta på din favoritserie och en fotbollsmatch – samtidigt. Med vår dubbelinspelningsfunktion kan du titta på ett program samtidigt som du spelar in ett annat så att du alltid har något bra att titta på senare.

Skön finish: en TV som ser lika bra ut som den presterar

Hemmet speglar din stil. Våra designers har valt subtila och sofistikerade färger och ytor och kombinerat dem med äkta kvalitetsmaterial för att skapa en TV-design som smälter in i ditt hem.

Perfect Pixel Ultra HD – upptäck häpnadsväckande bildkvalitet

Vi har byggt vidare på vår prisbelönta bildkvalitetsteknik för att ta högupplöst bildkvalitet till en helt ny nivå. Bildbearbetningsalgoritmerna i vår Pixel Precise Ultra HD Engine konverterar alla insignaler till den bästa 4K Ultra HD-upplösningen på din skärm. Resultatet blir att du får uppleva den ultimata Ultra HD-skärpan från Philips oavsett om du tittar på videor online eller på äkta UHD-innehåll.

1 200 Hz PMR Ultra HD för bästa möjliga bild med jämn rörelse

Ingenting går upp mot adrenalinkicken du får av spel, snabba sportevenemang eller actionfilmer på en Ultra HD-TV. Det är därför den här Philips-TV:n har 1 200 Hz Perfect Motion Rate Ultra, så kan du njuta av det senaste inom bilder med jämna rörelser i Ultra HD-upplösning. Även om din puls hoppar ska inte bilden du tittar på göra det.

Rikta, skriv, prata eller gör rörelser – riktigt smart interaktion

Kommunikationen med din TV har aldrig varit enklare eller roligare. Vår helt intuitiva fjärrkontroll har alla de vanliga funktionerna som snabbvalsknappar, en peka och klicka-musfunktion och en knappsats på baksidan ... men det finns mer. Vill du sänka volymen? Gör en enkel rörelse med handen (ingen fjärrkontroll behövs!) så kommer den inbyggda kameran att känna igen din gest och justera volymen därefter. Vill du inte använda knappsatsen? Tala in i din fjärrkontroll och resultatet visas på TV-skärmen! Verkligen en smartare upplevelse för dig.

Från appar till Cloud TV: mer onlineunderhållning än någonsin

Tänk dig ett ständigt växande utbud av smarta appar på TV:n. Från YouTube till musik, Video on Demand och annat kan du själv välja vilka appar du ska lägga till på instrumentpanelen. Vill du ha mer? Utforska Cloud TV. Med hundratals förstklassiga internationella kanaler, är det ett bra sätt att titta på dina favoritprogram och upptäcka det som är populärt på andra sidan jorden. Med Cloud Explorer kan du öppna Dropbox™ för att visa (och dela med dig av) dina foton och videor på den stora skärmen.

Visa alla specifikationer
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Om du vill veta mer kan du gå till www.philips.com/TV.
 • Pekfunktionerna beror på vilken Smart TV-app som används.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Om du vill veta mer om den smarta TV-appen går du till www.philips.com/tv där du kan se vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.
 • Android, Google Play och andra varumärken är varumärken som tillhör Google Inc.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av