1
Välj armatur

Infälld spot

   For more information,<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/660633116/660633116_elr_.pdf" target="_blank">download product fiche</a>
  For more information,download product fiche

  Infälld spot

  Inred hemmet med ljus

  Den infällda, nedåtriktade spoten Naos från Philips lyser upp hemmet med varmvitt ljus. Tack vare den antireflekterande diffusern är den här lampan dessutom en fröjd för ögonen. See all benefits

  Suggested retail price: 339,00 kr

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Inred hemmet med ljus

Den infällda, nedåtriktade spoten Naos från Philips lyser upp hemmet med varmvitt ljus. Tack vare den antireflekterande diffusern är den här lampan dessutom en fröjd för ögonen. See all benefits

Suggested retail price: 339,00 kr

myLiving Infälld spot

NAOS, vit, LED 660633116 Find similar products

Inred hemmet med ljus

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.

 • Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet

  Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

 • Energibesparande

  Energibesparande

  Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

 • Lång livslängd på upp till 15 år

  Lång livslängd på upp till 15 år

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • Skapa en elegant och inbjudande atmosfär

  Den här armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du alltid har velat ha.

 • Perfekt när du vill koppla av och umgås

  Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika ljuslager kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in