Golvlampa

  Golvlampa

  Giving light a new experience

  Beundra de rena linjerna och den eleganta geometriska enkelheten i 60-talsdesignen med genomgående moderna inslag – extremt futuristiska proportioner som möjliggjorts endast genom den absolut senaste belysningstekniken.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Giving light a new experience

 • Indirekt ljus

  Indirekt ljus

  Det indirekta varmvita ljuset lyser upp rummet och gör att du kan kombinera funktionalitet och hänsyn till miljön. Indirekt ljus är perfekt för allmän belysning.

 • Produkt med dimmer

  Produkt med dimmer

  På armaturen finns en dimmer, vilket gör att du enkelt kan justera ljuset som du själv vill ha det.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla du kan lita på. Philips lysdioder erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (vilket motsvarar 20 år beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på-/avstängningar). Det är skönt att inte behöva oroa sig för underhåll eller byte av lampa, och samtidigt ha perfekt belysning i hemmet.

 • Lysdiod med hög effekt

  Lysdiod med hög effekt

  LED-modulen är en unik lösning som utvecklats av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje. Denna teknik ger högsta möjliga ljusmängd och helt jämn ljusfärg.

 • Spar upp till 80 % energi

  Spar upp till 80 % energi

  Den LED-teknologi som används i Philips armaturer är mycket energieffektiv (en 7,5 W modul producerar 350 Lumen). Därmed sparar varje armatur energi, vilket gör att konsumenterna sänker sina elkostnader och bidrar till att bevara miljön. Om du letar efter hembelysning som är energieffektiv och ger fantastiskt ljus, i en rad moderna former, ska du hålla utkik efter Philips LED-produkter.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Lys upp hemmet i varmvitt ljus tack vare den senaste LED-innovationen. Philips presenterar den senaste generationens HighPower LED med varmvitt ljus och en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Den här innovationen tar våra armaturer till en ny nivå. Nu kan du kombinera en snygg och stämningsfull design med ljus- och energieffektivitet.

 • Hög ljuskvalitet och starkt ljus

  En modul på 7,5 W producerar ljus som motsvarar en 40 W glödlampa (350 Lumen) med hög ljusstyrka.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av