1
Välj armatur

Vägglampa

   For more information,<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/690693116/690693116_elr_.pdf" target="_blank">download product fiche</a>
  For more information,download product fiche

  Vägglampa

  Essence of purity

  Kraftfullt, varmvitt LED-ljus med en touch av stilfull industriell design. Lys upp hemmets alla vrår med den här moderna vita vägglampan. Den har dubbelriktade ljuseffekter – så dimra ljuset för en fin stämning. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Essence of purity

Kraftfullt, varmvitt LED-ljus med en touch av stilfull industriell design. Lys upp hemmets alla vrår med den här moderna vita vägglampan. Den har dubbelriktade ljuseffekter – så dimra ljuset för en fin stämning. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Ledino Vägglampa

Row, vit, LED 690693116 Find similar products

Essence of purity

ger dig en ny upplevelse av ljus

 • Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Ljusstyrkan justeras via dimmer

  Justera ljusstyrkan för Philips LED-belysning med en dimmer (medföljer inte). Det gör den här lampan perfekt när du vill skapa rätt stämning för alla tillfällen, både mysiga middagar på tu man hand och umgänge med nära och kära i vardagsrummet. Philips har testat flera väggdimrar som visat sig vara kompatibla med vår LED-belysning. En lista över kompatibla dimrar finns i avsnittet för nedladdningar och support.

 • Extremt lång drifttid

  Extremt lång drifttid

  En ljuskälla att lita på. Philips LED-lampor erbjuder en extremt lång livslängd på minst 20 000 timmar (motsvarar 20 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-lampor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva oroa dig för underhåll och lampbyten.

 • God ljuskvalitet och högt ljusflöde

  God ljuskvalitet och högt ljusflöde

  En LED-modul på 7,5 W producerar ljus som motsvarar en 40 W glödlampa (350 Lumen). Spara energi med högt ljusflöde.

 • Högeffektiv LED-teknologi

  Högeffektiv LED-teknologi

  Den unika LED-modulen i lampan har tagits fram av Philips genom att kombinera tre lysdioder i ett syntet- och aluminiumhölje för optimalt ljusflöde och helt enhetlig ljusfärg.

 • Produkt med strömbrytare

  Produkt med strömbrytare

  Eftersom knappen är diskret integrerad i produkten kan man enkelt tända och släcka lampan.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Sparar upp till 80 % energi

  LED-teknologin i Philips belysningsarmaturer är väldigt energieffektiv (en modul med en effekt på 7,5 W ger 350 Lumen). Det innebär att varje enskild armatur sparar energi och hjälper kunderna att sänka sina energikostnader samtidigt som de bidrar till en grönare värld. Om du vill ha modern och energieffektiv hembelysning med riktigt bra ljus, håll utkik efter Philips LED-produkter.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Lys upp hemmet i varmvitt ljus tack vare den senaste LED-innovationen. Philips presenterar den senaste generationens HighPower LED med varmvitt ljus och en färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Den här innovationen tar Philips armaturer till en ny nivå. Nu kan du kombinera en snygg och stämningsfull design med ljus- och energieffektivitet.

 • Ljuseffekt uppåt och nedåt

  Den här vägglampan lyser uppåt och nedåt, vilket skapar eleganta och kraftfulla ljuseffekter på väggarna.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

Recently viewed products

You might be interested in