Beyond Starter

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7121131ph/7121131ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Beyond Starter

  Skapa ljuseffekter som tänjer på fantasins gränser

  Med den här snygga LED-pendeln Philips hue Beyond LED får du stämningsfull belysning och varmvit funktionsbelysning i ett. Anslut den till det trådlösa nätverket och du kan styra belysningen hemma direkt via en smarttelefon eller surfplatta. Läs mer om produkten

 • Skapa ljuseffekter som tänjer på fantasins gränser

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Skapa ljuseffekter som tänjer på fantasins gränser

kopplad till dig

 • Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Med Philips hue-bryggan kan du styra lamporna trådlöst från alla delar av hemmet. Oavsett om det är från vardagsrummet, matbordet eller sovrummet kan du kontrollera alla ljus som är anslutna till bryggan med en smarttelefon eller surfplatta.

 • Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Det ser ut som du är hemma även när du är borta. Ställ in larm för vissa tider eller använd en timer som tänder och släcker lamporna på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. När du är online kan du dessutom styra din hembelysning direkt via en app på din smartphone eller surfplatta. Aktivera geofencing i appen så tänds eller släcks din belysning automatiskt när du kommer hem eller går hemifrån. Ett smidigt sätt att bevara sinnesron – var du än befinner dig.

 • Alltid uppdaterad

  Alltid uppdaterad

  Philips Hue använder ZigBee, en effektiv och tillförlitlig teknologi, för att styra ljuset. Systemet uppdateras och förbättras kontinuerligt och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst direkt till de anslutna produkterna.

 • Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Du kan ansluta upp till 50 lampor eller armaturer till Philips Hue-bryggan. Det är bara att sätta igång med någon av de tillgängliga startpaketen och lägga till Philips Hue-produkter. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med den intuitiva Philips Hue-appen för iOS och smarta Android-enheter.

 • Dubbla hue-upplevelsen

  Dubbla hue-upplevelsen

  Läs och arbeta på ett sätt som matchar ditt humör, oavsett om du är avslappnad, energisk eller social – allt med hjälp av ljus. Hue Beyond har två oberoende ljuskällor – uppåtriktad och en nedåtriktad – så att du kan skapa en oändlig blandning av färger som passar ditt humör och ställa in funktionell belysning för ditt arbete eller din uppgift, samtidigt.

 • Få den bästa funktionella belysningen för att få jobbet gjort

  Få den bästa funktionella belysningen för att få jobbet gjort

  Få den bästa funktionella belysningen, oavsett vad du gör. Läs, skriv eller arbeta i LED-ljus av hög kvalitet.

 • Skapa en oändlig blandning av färger som passar ditt humör

  Skapa en oändlig blandning av färger som passar ditt humör

  Välj för en färg eller kombinera olika färger – tack vare de två oberoende ljuskällorna – och skapa den perfekta stämningen som matchar ditt humör, oavsett om du vill slappna av, få energi eller utforska.

 • Få meddelanden utan att distraheras

  Få meddelanden utan att distraheras

  Du kan ställa in den här Philips hue-lampan så att du varsamt får information om meddelanden, uppdateringar på sociala medier och annan kommunikation som tas emot via din smarttelefon eller surfplatta, med en subtil puls av färgat ljus. Tillräckligt skonsam för att inte distrahera dig, men tillräckligt synlig för att fånga din uppmärksamhet. Hue-belysningsmeddelanden är ett trevligt sätt att hålla koll på dina inkommande meddelanden och uppdateringar.

 • Enkel att använda med intuitiv hue-app

  Enkel att använda med intuitiv hue-app

  Få kontroll över din belysning genom att dra lätt med fingret över den intuitiva hue-appen. Kontrollera varje lampa individuellt, skapa och spara dina egna scener eller använd lamprecepten för en optimal hue-upplevelse.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av