Marvel

Marvel

Bordlampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717643516/717643516_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Marvel

  Bordlampa

  Stimulera fantasin

  Det här är en färgglad bordslampa från Philips och Marvel med barnens favoritkaraktärer. Den ger ett mjukt, varmvitt ljus som passar vid sängläsning – en perfekt sänglampa för barn som dessutom är tålig och stötsäker. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stimulera fantasin

 • För barn

  För barn

  Den här barnrumslampan från Philips och Marvel skapar en miljö som uppmuntrar barn att hänge sig åt det de gillar mest – att ha roligt och vara kreativa! En plats där barnet kan lära, leka och sova tillsammans med sin Marvel-favorit. Den här lampan har en design som är säker för barnet.

 • Perfekt belysning för barnets skrivbord eller nattduksbord

  Perfekt belysning för barnets skrivbord eller nattduksbord

  Den här lampan från Philips och Marvel för barnets sovrum passar perfekt på nattduksbordet eller skrivbordet. Den ger ett mjukt, varmvitt ljus och är perfekt vid läggdags när du vill läsa en bok eller berätta en godnattsaga. Den finns nära till hands och är enkel att tända så att barnet känner sig tryggt och väl till mods om kvällen.

 • LED-lampa av hög kvalitet

  LED-lampa av hög kvalitet

  Lampan har integrerad LED-teknik, som är en unik lösning utvecklad av Philips. Från och med det ögonblick den slås på ger den optimalt ljusflöde och framhäver livliga färger i barnrummet.

 • Varmvitt ljus

  Varmvitt ljus

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer, angivet i enheter kallade Kelvin (K). Lampor med ett lågt Kelvintal producerar ett varmt, mysigare ljus, medan de med ett högre Kelvintal producerar ett kallare, mer stimulerande ljus. Den här lampan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.

 • Strömbrytare på sladden

  Strömbrytare på sladden

  Eftersom strömbrytaren är diskret integrerad på sladden kan du enkelt tända och släcka lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av