White and color ambiance Lightstrip Plus

  White and color ambiance Lightstrip Plus

  Oändliga möjligheter

  Lägg till en LightStrip Plus till ditt Philips Hue-system och placera den under barbänkar, skåp eller underhållningssystem för att skapa en uppslukande upplevelse. Lightstrip Plus kan anpassas till valfri tillämpning eftersom den kan böjas, klippas och förlängas.

 • Oändliga möjligheter

  Play Pause
 • Oändliga möjligheter

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White and color ambiance Lightstrip Plus

Oändliga möjligheter

för en upplevelse utöver det vanliga

 • Maximal flexibilitet: forma, böj och förläng

  Maximal flexibilitet: forma, böj och förläng

  Philips Hue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta. Om det behövs kan du kapa din Philips Hue LightStrip Plus till valfri storlek vid saxmarkeringarna. Integrera Philips Hue LightStrip Plus på möbler, under köksskåp eller markera arkitektoniska detaljer med jämnt, indirekt ljus. Philips Hue LightStrip Plus är en oerhört mångsidig och robust ljuskälla som kommer att skänka nytt liv åt ditt rum.

 • Kan förlängas upp till 10 meter

  Kan förlängas upp till 10 meter

  Förläng Philips Hue LightStrip Plus upp till 10 meter genom att lägga till 1-meters förlängningar för att täcka större ytor och möjliggöra bredare användningsområden. Från stark dold belysning till omgivningsljus för navigering i korridorer eller trappor – allt är möjligt. Med Hue LightStrip Plus har du fullständig färgkonsekvens från den första till den sista förlängningen.

 • Högt ljusflöde: 1 600 lumen

  Högt ljusflöde: 1 600 lumen

  Med ett ljusflöde på hela 1 600 lumen och ljustäckning över hela sin längd kan Hue Lightstrips Plus användas som såväl dekorativ som funktionell ljuskälla.

 • Kräver en Philips Hue-brygga

  Kräver en Philips Hue-brygga

  Anslut dina Philips Hue-lampor med bryggan så kan du styra belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen.

 • Var kreativ med 16 miljoner färger

  Var kreativ med 16 miljoner färger

  Lek med ljus och välj bland 16 miljoner färger för att snabbt ändra utseende och atmosfär i rummet. Skapa stämning enkelt med en knapptryckning. Använd ett favoritfoto och återupplev ögonblicket med stänk av ljus. Spara dina ljusinställningar och hämta tillbaka dem när du vill med en enda fingertryckning.

 • Synka ljus med musik och filmer

  Synka ljus med musik och filmer

  Utvidga TV-tittarupplevelsen till hela rummet eller synka ljus till din favoritmusik och se hur ljuset reagerar på rytmen. Ladda ned tredjepartsapparna och upptäck de fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.

 • En lysande spelupplevelse

  En lysande spelupplevelse

  Ta ditt spel till nästa nivå. Ladda ned tredjepartsprogrammen och upptäck vilka fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.

 • Vakna och somna naturligt

  Vakna och somna naturligt

  Med Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen på det sätt du vill, så att du kan starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis och efterliknar effekten av soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt, istället för att du väcks av det höga ljudet av en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereda din kropp för en god natts sömn.

 • Skapa en egen stämning med varmvitt till svalt dagsljus

  Skapa en egen stämning med varmvitt till svalt dagsljus

  Ställ in rätt stämning för varje ögonblick och dekorera hemmet med varmvitt och kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om, vare sig det är det klara, vita ljus som påminner om en vårvind, det varmvita ljuset en solig sommardag eller det iskalla dagsljuset på vintern.

 • Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar

  Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar

  Ljus påverkar vår sinnesstämning och beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa dina dagliga rutiner till stunder som du kan njuta av. Hoppa över ditt morgonkaffe och gör dig redo för dagen med kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med fininställt starkt vitt ljus, eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.

 • Smart övervakning både hemma och borta

  Smart övervakning både hemma och borta

  Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka ljuset innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

 • Ställ in timers för bekvämlighets skull

  Ställ in timers för bekvämlighets skull

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

 • Installationsfri dimring

  Installationsfri dimring

  Upplev garanterat jämn dimning med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

 • Styr det på ditt sätt

  Styr det på ditt sätt

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av