Indirekt ljus

  Indirekt ljus

  Färglägg världen med ljus

  Med LightStrips-startpaketet från Philips friends of hue kan du få till den perfekta stämningsbelysningen med hjälp av en smarttelefon eller en annan smart enhet. Öppna upp en extra dimension genom att fästa LightStrips vid arkitektoniska detaljer eller bakom föremål. Böj eller forma – det är upp till dig! Läs mer om produkten

 • Färglägg världen med ljus

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Personal Wireless Lighting Indirekt ljus

LightStrips Starter.com, klar, LED 7199251PH Hitta liknande produkter

Färglägg världen med ljus

 • Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Kontroll från smarta iOS- och Android-enheter

  Med Philips hue-bryggan kan du styra lamporna trådlöst från alla delar av hemmet. Oavsett om det är från vardagsrummet, matbordet eller sovrummet kan du kontrollera alla ljus som är anslutna till bryggan med en smarttelefon eller surfplatta.

 • Alltid uppdaterad

  Alltid uppdaterad

  Philips Hue är baserat på ZigBee, en energisnål, säker och tillförlitlig teknik för kontroll av belysningen. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten.

 • Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Anslut upp till 50 Hue-lampor och armaturer

  Du kan ansluta upp till 50 lampor eller armaturer till Philips Hue-bryggan. Det är bara att sätta igång med någon av de tillgängliga startpaketen och lägga till Philips Hue-produkter. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med den intuitiva Philips Hue-appen för iOS och smarta Android-enheter.

 • Skapa ljusinställningar utifrån din favoritbild

  Skapa ljusinställningar utifrån din favoritbild

  Använd din favoritbild och skapa den perfekta färgscenen för speciella tillfällen. Res bakåt i tiden och återupplev minnen genom att överföra en egen bild och justera belysningen därefter. Lägg till upp till 50 lampor till varje inställning och återställ enkelt med en fingertryckning.

 • Håll koll på dina sömnrutiner med hjälp av ljus

  Håll koll på dina sömnrutiner med hjälp av ljus

  Med timerfunktionen kan du inte bara ställa in vilken tid Friends of hue-produkten ska aktiveras så att det är ljust när du kommer hem på kvällen. Du kan även ändra belysningen gradvis med tiden. Du kan använda timern för att förvändla Friends of hue produkten till ett väckarklocksljus. Ställ in den på förhand så att ljusstyrkan gradvis väcker dig ur sömnen på ett mjukt och skonsamt sätt istället för det plötsliga pipljud eller ringningen från en vanlig väckarklocka. På kvällen kan du ställa in timern så att belysningen minskar gradvis och hjälper dig att somna naturligt.

 • Njut av dynamiska ljuseffekter som är synkroniserade med dina rörelser

  Njut av dynamiska ljuseffekter som är synkroniserade med dina rörelser

  hue-ekosystemet är helt öppet för utvecklare och ett ständigt växande antal program utvecklas för hue. Detta har resulterat i kreativa och dynamiska belysningsscheman som gör det möjligt att synkronisera belysningen med din favoritmusik och sätta fart på festen.

 • Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Det ser ut som du är hemma även när du är borta. Ställ in larm för vissa tider eller använd en timer som tänder och släcker lamporna på fasta eller slumpmässiga tidpunkter. Med onlineuppkoppling kan du också styra din hembelysning direkt via en app på din smarttelefon eller surfplatta. Aktivera geofencing i appen så tänds eller släcks din belysning automatiskt när du kommer hem eller går hemifrån. Ett smidigt sätt att bevara sinnesron – var du än befinner dig.

 • Maximal flexibilitet vid placering

  Maximal flexibilitet vid placering

  Böj, forma och fäst dina Friends of hue LightStrips för att framhäva möbler och skapa nya komplexa ljuseffekter. Tack vare den inbyggda häftande tejpen på Friends of hue LightStrips är det lätt att installera var som helst och på valfri möbel.

 • Enkla att klippa – för maximal frihet

  Enkla att klippa – för maximal frihet

  Friend of hue LightStrips ger dig total frihet när du designar hembelysningen. De böjbara remsorna på 2 m strimlor har markeringar som gör det lättare att klippa ut den storlek du behöver.

 • Variera stämningen med färgat ljus

  Variera stämningen med färgat ljus

  Välj bland 16 miljoner färger för att anpassa belysningen till tillfället. Gör hemmet intressantare. Belys en yta med en färgklick. Eller överskölj väggarna med enastående nyanser.

 • Exakt rätt mängd ljus

  Exakt rätt mängd ljus

  Placera Philips Friends of hue LightStrips precis där du behöver det. Markera en favoritplats med en ljusstyrka på upp till 120 lumen. Minska intensiteten och mixa mjuka toner för behagliga ljuseffekter över hela rummet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av