1
    -{discount-percentage}%

    Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

PhotoFrame personlig

17, 8 cm (7-tums) LCD, Höjd-/breddförhållande 16:9 7FF3FPB/00 Hitta liknande produkter

Dela med dig av dina minnen

  • 17,8 cm (7-tums) LCD
  • Höjd-/breddförhållande 16:9
SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

SmartContrast: otroligt fylliga svarta detaljer

SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

imagen-teknik för klara och levande färger

Med Philips egen bildförbättringsteknik imagen genomförs en automatisk analys av bilderna, där färgerna korrigeras och bästa tänkbara kontrast ställs in. Med hjälp av den här tekniken utförs färgseparering för att motverka så kallad crosstalk, ljusspridningsjustering för hög visuell kontrast och gammakorrigering för korrekt färgåtergivning.

Kasta nytt sken över gamla minnen med RadiantColor

RadiantColor är Philips egen teknik för visning av små bilder i det optimala höjd-/breddförhållandet 4:3. Med hjälp av den här tekniken dras färgerna i bilder som är mindre än helskärmsbilder ut på skärmen och på så sätt undviker du svarta fält och får ett störningsfritt höjd-/breddförhållande.

Ha skoj med kollage: visa flera foton i en vy

Det är en bildspelseffekt som visar bilder i collageformat. Olika bilder sammanställs automatiskt och slumpmässigt vilket gör att du slipper de trista kanter som kan uppstå om bilderna är mindre än skärmen.

Visa bilder i USB-flashminnet utan dator

USB-anslutning för enkel visning av bilder som lagrats i USB-flashminnet.

Intuitivt användargränssnitt och knappsats med fem lägen för enkel navigering och kontroll

Användargränssnittet har utrustats med så få knappar som möjligt och de är försedda med tydlig och intuitiv grafik och förklarande text. Det finns logiska menyer på skärmen som gör att du snabbt och enkelt kan komma igång och använda alla produktens funktioner.

Skärmen slås av och på automatiskt vid valda tidpunkter för att spara ström

En timer slår på och av PhotoFrame vid de tidpunkter du väljer. På så sätt minskas energiförbrukningen för miljöns skull och du sparar in en tredjedel av energikostnaderna för PhotoFrame.

Automatisk orientering för att passa stående eller liggande läge

Via en sensor känns fotoramens läge av och varje foto visas automatiskt korrekt i liggande eller stående format.

Föreslagna produkter

  • -{discount-percentage}%

Senast visade produkter

  • -{discount-percentage}%