1
Billampor

Vision

Xenonlampa till bilstrålkastare

  Vision

  Xenonlampa till bilstrålkastare

  Känn dig trygg, kör säkert

  Philips Xenon Vision ersätter en förbrukad lampa och matchar även färgen på lampan som inte har bytts ut tack vare den nya tekniken för byte av en enstaka lampa. Därmed är den både en perfekt utbyteslampa och ett kostnadseffektivt val! Läs mer om produkten

 • Känn dig trygg, kör säkert

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Känn dig trygg, kör säkert

Philips Xenon Vision ersätter en förbrukad lampa och matchar även färgen på lampan som inte har bytts ut tack vare den nya tekniken för byte av en enstaka lampa. Därmed är den både en perfekt utbyteslampa och ett kostnadseffektivt val! Läs mer om produkten

Vision Xenonlampa till bilstrålkastare

Typ av lampa: D1R, 1-pack, 85 V, 35 W 85409VIC1 Hitta liknande produkter

Känn dig trygg, kör säkert

Perfekt för byte

 • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  Philips är det främsta valet för större biltillverkare.

  I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.

 • Prisbelönt billampstillverkare

  Prisbelönt billampstillverkare

  Våra lampor får ofta utmärkelser av fordonsexperter.

 • Philips har utvecklat Xenon HID-tekniken

  Philips har utvecklat Xenon HID-tekniken

  Xenon HID-lampor (High Intensity Discharge) ger dubbelt så mycket ljus för en säkrare körning – oavsett förhållande. Det kraftfulla vita ljus som Xenon HID-lamporna avger kan till och med jämföras med dagsljus. Studier har visat att xenonbilbelysning gör att förare kan koncentrera sig på körningen samt urskilja hinder och vägskyltar snabbare än med annan bilbelysning.

 • Philips billampor är ytterst UV-tåliga

  Philips billampor är ytterst UV-tåliga

  Philips särskilda teknik för anti-UV-beläggning skyddar strålkastarna mot skadlig ultraviolett strålning, vilket gör Philips UV-behandlade kvartsglas perfekt för alla körförhållanden och garanterar deras livslängd.

 • Följer ECE-certifieringens höga kvalitetsstandard

  Philips produkter och tjänster för fordon anses vara bäst i klassen, både på marknaden för originalutrustning och eftermarknaden. Våra produkter, som tillverkats av högkvalitativa material och testas enligt de högsta specifikationerna, är utvecklade för att maximera våra kunders säkerhet och bekvämlighet under körningen. Hela produktutbudet är noggrant testat, kontrollerat och certifierat (ISO 9001, ISO 14001 och QSO 9000) enligt de högsta ECE-kraven. Enkelt uttryckt: kvalitet du kan lita på.

 • Byt ut en i taget

  Tack vare tekniken för byte av enstaka lampor kan du med Xenon Vision byta ut en lampa i taget och samtidigt se till att den nya lampan matchar färgen på lampan som inte har bytts ut. Xenon Vision är det mest kostnadseffektiva valet när du ska byta ut en lampa.

 • Xenon Vision matchar xenonlampan som inte har bytts ut

  Philips Xenon Vision ersätter en förbrukad lampa och matchar även färgen på lampan som inte har bytts ut. Tack vare tekniken för byte av enstaka lampor kan du med Xenon Vision byta ut en lampa i taget och samtidigt se till att den nya lampan matchar färgen på lampan som inte har bytts ut. Därmed är Xenon Vision det perfekta valet när du ska byta ut enstaka lampor.

 • Philips billampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet

  UV-kvartsglas är starkare än hårdglas och är ytterst motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket minimerar risken för explosion. Philips kvartsglaslampor kan stå emot kraftiga temperaturförändringar. Då det är möjligt att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett kraftigare ljus.

 • Philips billampor är ytterst motståndskraftiga mot fukt

  Endast en lysande glödlampa i kvartsglas kan stå emot kraftiga temperaturförändringar som när en droppe kallt vatten nuddar vid den heta glödlampan, vilket kan hända när du kör igenom vatten med en trasig strålkastare.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av