Tornado

Lågenergilampa - spiral

  Tornado

  Lågenergilampa - spiral

  Den minsta, ljusstarkaste energibespararen

  Tornado är Philips senaste och mest kraftfulla energibesparare. Den här lysande lilla energisnåla lampan är superkompakt, ljusstarkare och sparar upp till 82 % energi. Och det fina är att den passar nästan alla armaturer du har hemma! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Lågenergilampa - spiral

8 W (44 W), Bajonettsockel, Varm vit 871016321153410 Hitta liknande produkter

Den minsta, ljusstarkaste energibespararen

Liten storlek, hög prestanda

 • Mycket hög ljusavgivning

  De här lampornas ljusavgivning är högre än många vanliga lågenergilampor. Den ger dig en stor mängd ljus för dina aktiviteter, såsom att läsa din favoritbok eller hjälpa dina barn med läxorna.

 • Upp till 12 års livstid

  Modern techNologies har längre livstid än vanliga lampor. Med 12 års livstid ersätter en lampa 12 vanliga lampor och sparar därmed pengar och håller längre, år efter år. Livstiden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar per år. detta genomsnitt påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter kontra ljus sommar), väderförhållanden (solig kontra mörk, regning dag) och rummet där lampan används (kort användning i badrum kontra lång användning i vardagsrum).

 • Sparar pengar och upp till 82 % energi

  Den här lampan sparar pengar och upp till 82 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

Visa alla specifikationer
 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av