EcoAmbiance

Lågenergilampa

  EcoAmbiance

  Lågenergilampa

  Snygg

  Den här lampan är ett bra val när du behöver en vanlig lågenergilampa av traditionell lampform. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EcoAmbiance Lågenergilampa

11 W (50 W), Normal sockel, Varm vit 871016322344510 Hitta liknande produkter

Snygg

Få en fin form till ett fint pris

 • Spar upp till 78 % energi

  Spara upp till 78 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Upp till 8 års livslängd

  Modern techNologies (modern teknik) har längre livslängd än vanliga lampor. Med 8 års livslängd ersätter en lampa 8 vanliga lampor och sparar därmed pengar och håller längre, år efter år. Livslängden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar per år. Medelvärdet påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter eller ljus sommar), väderförhållanden (solig eller mörk, regnig dag) och rummet där lampan används (kort användning i badrum eller lång användning i vardagsrum).

Visa alla specifikationer
 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av