1
hue personal wireless lighting

Personlig trådlös belysning

  Personlig trådlös belysning

  Få rätt belysning för alla tillfällen

  Ett nytt sätt att upptäcka ljus. Lek med ton, kontrast, vitt ljus och ett spektrum av färger och skapa den perfekta belysningen. Alltihop finns i din smarttelefon eller läsplatta. Hue-lamporna är kompatibla med E27-socklarna. Se vilken skillnad Hue kan göra. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få rätt belysning för alla tillfällen

Ett nytt sätt att upptäcka ljus. Lek med ton, kontrast, vitt ljus och ett spektrum av färger och skapa den perfekta belysningen. Alltihop finns i din smarttelefon eller läsplatta. Hue-lamporna är kompatibla med E27-socklarna. Se vilken skillnad Hue kan göra. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Hue Personlig trådlös belysning

Hue – färgat och vitt ljus, Startpaket, 3 x E27 9W LED-lampor och brygga, Styrs med smarttelefon eller surfplatta 8718291241737 Hitta liknande produkter

Få rätt belysning för alla tillfällen

Appstyrd ljussättning på ett ögonblick

 • Anslut upp till 50 lampor och kontrollera dem från en smart enhet

  Anslut upp till 50 lampor och kontrollera dem från en smart enhet

  Det är i Hue-bryggan som det fiffiga händer, alltså i bryggan mellan lamporna och appen på din smarttelefon. Den kan länka ihop upp till 50 lampor åt gången. När lamporna är på plats laddar du ned den kostnadsfria appen till din smarttelefon eller surfplatta. Första gången den öppnas söker den efter bryggan och ansluter till lamporna. När det är klart kan du använda appen till att kontrollera de trådlösa lamporna.

 • Expertutvecklade ljusinställningar hjälper dig att fokusera

  Expertutvecklade ljusinställningar hjälper dig att fokusera

  Välj inställningen "Concentrate" och alla dina valda LED-lampor ändrar till en ljuston och ljusstyrka som hjälper dig hålla dig fokuserad och alert. Det är en ljusinställning vi har testat i en skola och den hjälpte verkligen barnen.

 • Förinställd vit ljuston som stärker både kropp och själ

  Förinställd vit ljuston som stärker både kropp och själ

  Välj inställningen "Energize" så dränker dina valda lampor dig i ett klart och vibrerande ljus. Det höjer dina energinivåer. Perfekt för de ögonblick när kroppen går på sparlåga.

 • Använd timern att ställa in larm och ändra belysningen över tid

  Använd timern att ställa in larm och ändra belysningen över tid

  Med timerfunktionen kan du gradvis ändra belysningen över tid. Använd den och låt Hue väcka dig på morgonen, ett sätt att vakna upp som är betydligt trevligare än med en väckarklocka. Du kan också använda timern till att släcka belysningen gradvis, som ett naturligt att somna på, eller så ställer du helt enkelt in lamporna på att tändas en förinställd tid, till exempel när du är på väg hem, så är lamporna tända när du kommer fram.

 • Ställ in ljuset till ett vitt ljus som perfekt anpassat för läsning

  Ställ in ljuset till ett vitt ljus som perfekt anpassat för läsning

  Välj inställningen "Reading" och alla dina valda lampor ändras till det perfekta vita ljuset för läsning med precis rätt intensitet. Med en knapptryckning blir läsning ett rent nöje.

 • Ställ in lamporna till en lugn, mjuk ton som hjälper dig att koppla av

  Ställ in lamporna till en lugn, mjuk ton som hjälper dig att koppla av

  Välj inställningen "Relax" så ändras alla dina valda lampor till ett mjukt, lugnande glöd. Det är det perfekta motgiftet till en hektisk dag och den perfekta ursäkten att koppla av i soffan.

 • Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Ställ in lamporna så att de tänds eller släcks när du är borta

  Det som är så bra med att kunna komma åt lamporna genom en webbläsare är du inte behöver vara hemma för att kontrollera hemmets belysning. Det innebär att Hue kan vara både vakthund och belysning. Kanske har du fastnat på kontoret, men du vill att det ska se ut som att du är hemma. Tänd bara belysningen från menyskärmen. Du kanske är på semester. Om du kan koppla upp dig kan du få det att se ut som att du aldrig lämnat hemmet.

 • Förvandla dina bilder till en färgpalett för lamporna

  Förvandla dina bilder till en färgpalett för lamporna

  Välj ett foto från din smarttelefon eller surfplatta, eller ta ett nytt och använd det. På skärmen visas pekare som representerar var och en av dina trådlösa lampor. Dra pekaren till en färg i fotot så ändras Hue-lampan till den färgen på en gång. Du kan också spara dina favoritscener till valfri Hue-aktiverad enhet. På så sätt kan komma åt dem igen med ett enkelt klick. Dessutom kan du dela scener med Hue-gemenskapen och spara scener som andra Hue-användare skapat.

 • Skapa ett konto och komma åt belysningen från var som helst

  Bara för att du inte är hemma betyder det inte att du inte kan njuta av personlig belysning. Med ett Hue-konto kan du få åtkomst till dina trådlösa lampor från var som helst i världen, genom en webbläsare eller app. Det är enkelt att skapa ett konto (www.meethue.com). Du behöver bara ett användarnamn och ett lösenord så är du klar. Allt vi ber om är att du är ansluten till hemmets trådlösa nätverk första gången du loggar in på Hue-panelen. På så sätt kan vi koppla bryggan till ditt konto.

 • 16 miljoner färger från en Internet-ansluten lampa

  Tekniken i varje trådlös Hue LED-lampa är aningens speciell. Den kan visa olika nyanser av vitt ljus, från varmt gulvitt till vibrerande blåvitt, och återskapa alla färger i spektrumet. Hue-lampor kan monteras i efterhand direkt i hemmet. Välj bara de armaturer du vill använda och skruva i de trådlösa lamporna. Slå sedan på strömbrytaren så är det klart. Det är verkligen så enkelt.

 • Med ZigBee-teknologi kan du uppdatera lamporna trådlöst

  Vi förbättrar och uppdaterar Hue kontinuerligt för att göra den ännu mer användbar. Vi vill också vara säkra på att du kan dra nytta av framtida uppdateringar och förbättringar. Hue fungerar i ZigBee-nätverket, vilket säkerställer ett säkert och tillförlitligt system för kontroll av belysningen. Det innebär också att eventuella programvaruuppdateringar eller uppdateringar av fast programvara kan utföras trådlöst, direkt till lamporna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av