White Enkel lampa E27

  White Enkel lampa E27

  Automatisera din belysning

  Lägg till en Philips Hue vit lampa till ditt system och förhöj stämningen i hemmet med varmvitt ljus som du kan dimra och fjärrstyra. Automatisera belysningen så att det ser ut som att du är hemma när du inte är det eller ställ in timers. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White Enkel lampa E27

Enkel lampa, E27 8718696449578 Hitta liknande produkter

Automatisera din belysning

för enkel och bekväm kontroll

 • Smart övervakning både hemma och borta

  Smart övervakning både hemma och borta

  Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka ljuset innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

 • Ställ in timers för bekvämlighets skull

  Ställ in timers för bekvämlighets skull

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

 • Installationsfri dimring

  Installationsfri dimring

  Upplev garanterat jämn dimning med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

 • Styr det på ditt sätt

  Styr det på ditt sätt

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

 • Kräver en Philips Hue-brygga

  Kräver en Philips Hue-brygga

  Anslut dina Philips Hue-lampor med bryggan så kan du styra belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen.

 • LED-lampa med trådlös styrning

  LED-lampa med trådlös styrning

  Den här LED-lampan kan styras trådlöst om du ansluter den till Philips Hue-bryggan för smart styrning eller till Philips Hue-dimmern.

 • Dimbar endast med Philips Hue-kompatibla enheter

  Den här produkten är endast dimbar om den är ansluten till Philips Hue-bryggan eller till en Philips Hue-kompatibel enhet

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av