White and color ambiance Enkel lampa E27

  White and color ambiance Enkel lampa E27

  Oändliga möjligheter

  Inkludera en vit och färgad atmosfärisk Philips Hue-glödlampa i Philips Hue systemet och upplev högkvalitativt vitt och färgat ljus. Anslut den till Philips Hue-bryggan och styr den med din smartphone eller surfplatta. Läs mer om produkten

 • Oändliga möjligheter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White and color ambiance Enkel lampa E27

Enkel lampa, E27 8718696461730 Hitta liknande produkter

Oändliga möjligheter

Uppkopplad till dig

 • Lek med ljuset och välj bland 16 miljoner färger

  Lek med ljuset och välj bland 16 miljoner färger

  Lek med ljuset och välj bland 16 miljoner färger i Hue-appen för att matcha belysningen efter ditt humör. Plocka fram ett favoritfoto och återupplev ögonblicket med inslag av färg eller spara dina favoritinställningar och hämta dem med ett enkelt knapptryck.

 • Synka dina Philips Hue-lampor med filmer och musik

  Synka dina Philips Hue-lampor med filmer och musik

  Integrera hela rummet i TV-tittandet eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med en av de många tredjepartsapparna för Philips Hue. Synkronisera belysningen med din favoritlåt och njut av musiken till fullo. Förvandla vilket rum som helst till ett dansgolv och se hur ljuset reagerar på musiken. Ladda ned en av apparna och sätt igång festen med Philips Hue.

 • Klart dagsljus, varmvitt till kallvitt

  Klart dagsljus, varmvitt till kallvitt

  Skapa rätt stämning för alla tillfällen med vackert och naturligt vitt ljus. Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kallt uppiggande till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontroll över stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

 • Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus

  Hämta ny energi, koncentrera dig, läs och slappna av med ljus

  Ljus påverkar hur vi mår och beter oss, hur alerta vi är och hur våra rutiner ser ut. Använd appen för att anpassa ljuset till situationen och skapa den perfekta miljön för återhämtning, koncentration, läsning eller avslappning. Upplev skillnaden. Må bättre..

 • Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Förbättra din sovrutin och ge dig själv en bra start på dagen. Philips Hue gör det lättare att komma igång på morgonen med en gradvis ökande ljusstyrka som ger en känsla av att vakna naturligt med solljus, snarare än att bli bryskt väckt av en alarmsignal.

 • Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Styr din belysning, vart du än befinner dig

  Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig. Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik kan lamporna välkomna dig hem eller släckas automatiskt när du lämnar hemmet. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.

 • Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

 • Styr belysningen på ditt sätt

  Styr belysningen på ditt sätt

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 10 tillbehör till en och samma Hue-brygga (medföljer ej). Utgå från något av de tillgängliga startkiten eller en separat brygga och lägg sedan till dina Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra belysningen genom att dra lätt med fingret i den intuitiva Hue-appen. Philips Hue använder ZigBee, en effektiv och tillförlitlig teknologi, för att styra ljuset. Systemet uppdateras och förbättras hela tiden och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst direkt till de anslutna produkterna

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av