LED

Linjär

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696522516/8718696522516_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Linjär

  Hållbar LED-lampa med 300 graders ljusstråle

  Den här innovativa Linear LED-lampan är den perfekta ersättningen för halogenlampor med R7S, och den är mycket mer energieffektiv. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 229,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Linjär

6, 5 W (60 W), R7s, Vit, Ej dimbar 8718696522516 Hitta liknande produkter

Hållbar LED-lampa med 300 graders ljusstråle

Skapa en ljus vit, energigivande miljö

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperaturer, dessa mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80, vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Kallt, uppiggande ljus

  Kallt, uppiggande ljus

  Den här glödlampan har en färgtemperatur på 3 000K som ger kallt, uppiggande ljus och en inbjudande atmosfär – perfekt när du bjuder hem vänner eller kopplar av med en god bok.

 • Lampan lyser direkt när den tänds

  Lampan lyser direkt när den tänds

  Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampan lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

 • Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Ingen UV eller IR

  Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av