1
Välj en lampa

LED

Klot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696543429/8718696543429_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Klot

  Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

  Philips LED-klotlampor sprider ett kallvitt ljus, har en mycket lång livslängd och är energibesparande. De har en ren och elegant design som gör dem till det perfekta alternativet när du vill byta ut dina gamla, matta klotglödlampor. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

Philips LED-klotlampor sprider ett kallvitt ljus, har en mycket lång livslängd och är energibesparande. De har en ren och elegant design som gör dem till det perfekta alternativet när du vill byta ut dina gamla, matta klotglödlampor. Läs mer om produkten

LED Klot

5, 5 W (40 W), E14, Kallvit, Ej dimbar 8718696543429 Hitta liknande produkter

Klart LED-ljus med utmärkt ljuskvalitet

Skapa en sval, uppiggande stämning

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Kallvitt ljus

  Kallvitt ljus

  Ljuskällan har en färgtemperatur på 4 000 K som ger kallt, uppiggande ljus och en inbjudande atmosfär – perfekt när du bjuder hem vänner eller kopplar av med en bra bok.

 • En enkel LED för daglig användning

  En enkel LED för daglig användning

  Philips LED för daglig användning är den perfekta ljuskällan för grundläggande belysningsbehov. Den ger ett vackert ljus och tillförlitliga prestanda – till ett bra pris.

 • Liknar halogenklotlampan i storlek och form

  Liknar halogenklotlampan i storlek och form

  Modern och energibesparande LED-klotlampa med vacker design och välbekanta mått – det perfekta, hållbara alternativet till den traditionella halogenklotlampan.

 • Lampan lyser direkt när den tänds

  Lampan lyser direkt när den tänds

  Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-ljuskällor lyser upp rummet med full styrka direkt när de tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

 • Ljuskällor med lång livslängd – upp till 15 år

  Ljuskällor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Ingen UV eller IR

  Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

 • † Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt för produktdetaljer.
 • ‡ PstLM är lägre eller lika med 1,0, uppmätt i enlighet med IEC 61547-1 och IEC 61000-4-15.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av