LED

Spot

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562802/8718696562802_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Spot

  Det är insidan som gör skillnad

  LED-spot i vacker design och med välbekanta mått – det perfekta hållbara alternativet till den traditionella halogenspoten. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Spot

4, 6 W (50 W), GU10, Kallvit, Ej dimbar 8718696562802 Hitta liknande produkter

Det är insidan som gör skillnad

Perfekt alternativ till en halogenspot

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperaturer, dessa mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80, vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Kallvitt ljus

  Kallvitt ljus

  Den här lampan har en färgtemperatur på 4000K som ger kallt, uppiggande ljus och en inbjudande atmosfär som är perfekt när du bjuder hem vänner eller kopplar av med en god bok.

 • Liknar traditionella reflektorlampor i storlek och form

  Liknar traditionella reflektorlampor i storlek och form

  Modern LED-reflektor med vacker design och välbekanta mått – det perfekta hållbara alternativet till traditionella halogenreflektorer.

 • Lampan lyser direkt när den tänds

  Lampan lyser direkt när den tänds

  Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampa lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80% energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år samtidigt som den bidrar till att skydda miljön.

 • Perfekt för punktbelysning och allmänbelysning

  Perfekt för punktbelysning och allmänbelysning

  Modern belysning med LED-spot med 60 graders ljusspridning i extra vid vinkel som passar för både punktbelysning och allmänbelysning. Lampan kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Ingen UV eller IR

  Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av