LED

Spot (dimbar)

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696562864/8718696562864_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Spot (dimbar)

  Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

  LED-spotar från Philips som har en dimmereffekt för varmt sken ger helt nya funktioner till dimbara LED-lampor. Tack vare att LED-spotarna kan dimmas till varma toner som de traditionella glödlamporna kan du växla från funktionell belysning till varmare och mer inbjudande mysbelysning. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 75,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Spot (dimbar)

5 W (50 W), GU10, WarmGlow, WarmGlow dimbar 8718696562864 Hitta liknande produkter

Rätt ljus skapar perfekta ögonblick

Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset

 • Enhetlig ljusspridning

  Enhetlig ljusspridning

  Med Single Optic-linsen får du en utmärkt ljusstråle utan de skuggor som normalt synas runt spridningskanten, som det brukar bli med traditionella halogenlampor.

 • Kan dimras till ett varmt sken

  Kan dimras till ett varmt sken

  Dimbar lampa som kan dimras från ett varmt ljus på 2 200 K till ett ljus på 2 700 K. Ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.

 • Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Lampor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för punktbelysning

  Perfekt för punktbelysning

  LED-spot med 36 graders modern ljusspridning i vid vinkel som passar för både punktbelysning och allmänbelysning. Lampan kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperaturer, dessa mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgens utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80, vilket skapar äkta och naturliga färger.

Visa alla specifikationer

Eco Passport – Vår specifikationsöversikt för miljövänliga produkter

Philips bryr sig mycket om miljön och samhället, och vi engagerar oss i miljömässig produktdesign.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av