LED

Standardlampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696576632/8718696576632_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Standardlampa

  Ändra ljusinställning utan att byta lampa

  Ibland vill du anpassa atmosfären efter aktiviteten. Med en Philips SceneSwitch LED-lampa kan du enkelt ändra ljusinställningen med hjälp av din befintliga strömbrytare. Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Standardlampa

6, 7 W (60 W), E27, Varmvit, WarmGlow dimbar 8718696576632 Hitta liknande produkter

Ändra ljusinställning utan att byta lampa

Kan användas med din befintliga strömbrytare

 • Hög färgåtergivning (CRI > 80) för levande färger

  Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva hur en ljuskälla påverkar färgers utseende. Naturligt utomhusljus har ett färgåtergivningsindex på 100 och används som en standard för att bedöma andra ljuskällor. Alla Philips LED-lampor har ett färgåtergivningsindex på över 80, nära solens värde, vilket innebär att de reflekterar färger på ett verklighetstroget och naturligt sätt.

 • Sparar upp till 80 % energi

  Spara upp till 80 % energi jämfört med din vanliga lampa. Den betalar sig själv och sparar pengar åt dig, år efter år. Sänk din energiräkning och börja spara nu.

 • Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa (2 700 K)

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av