-

White ambiance

  -

  White ambiance

  Ljus för alla tillfällen

  Lägg till två perfekta Philips Hue White ambiance-lampor i ditt Philips Hue-system och njut av naturligt varmt till kallt vitt ljus som passar för dagens alla aktiviteter. Anslut den till Philips Hue-bryggan och styr den som du vill. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White ambiance

Enkel lampa, GU10, 5, 5 W 8718696599303 Hitta liknande produkter

Ljus för alla tillfällen

Från soluppgång till solnedgång

 • Klart dagsljus, varmvitt till svalt

  Klart dagsljus, varmvitt till svalt

  Skapa rätt atmosfär för alla tillfällen med en serie vackert och naturligt vitt ljus. Använd appen för att ställa in valfri vit nyans, från uppiggande svalt dagsljus till en avslappnande mjuk glöd. Ta kontrollen över ditt ljus och skapa rätt stämning. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

 • Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Vakna mjukt till din personliga soluppgång

  Förbättra din sovrutin och ge dig själv en bra start på dagen. Philips Hue gör det lättare att komma igång på morgonen med en gradvis ökande ljusstyrka som ger en känsla av att vakna naturligt med solljus, snarare än att bli bryskt väckt av en alarmsignal.

 • Gör dig redo för en spännande dag!

  Gör dig redo för en spännande dag!

  Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med klart kallvitt dagsljus som stärker både kropp och själ. Perfekt för ögonblicken när du behöver en kickstart eller när kroppen går på sparlåga.

 • Njut av perfekt läsning

  Njut av perfekt läsning

  Låt dig uppslukas av dina favoritböcker i timme efter timme. Philips Hue ger dig perfekt vitt läsljus.

 • Varva ner med varmvitt ljus

  Varva ner med varmvitt ljus

  Slå dig ner och koppla av med mjukt vitt ljus i slutet av dagen. Avslappnande vitt ljus hjälper dig att varva ned kvällstid och gör att du sover bättre på natten.

 • Behåll skärpan

  Behåll skärpan

  Behåll skärpan med hjälp av ett finjusterat klart vitt ljus. Det bästa sättet att få saker gjorda snabbt och effektivt, oavsett om du pluggar inför en tenta, arbetar hemifrån eller väljer kläder inför en viktig kväll.

 • Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Anslut upp till 50 Philips Hue-lampor

  Du kan ansluta upp till 50 lampor till Philips Hue-bryggan. Börja helt enkelt med något av de tillgängliga startpaketen eller en enskild brygga och börja lägga till Philips Hue-produkter. Sedan kan du styra din belysning genom att bara dra lätt med fingret med den intuitiva Philips hue-appen för smarta iOS- och Android-enheter. Philips Hue baseras på ZigBee, en tillförlitlig teknik med låg strömförbrukning för kontroll av belysningen. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips Hue-produkten.

 • Designad för att passa som en GU-10-standardspot

  Philips Hue white ambiance GU-10-lampan är utformad för att passa perfekt med dina befintliga lamparmaturer, och är därför ett smart och energieffektivt alternativ till traditionella halogenlampor.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av