1
Välj en lampa

LED

Spot (dimbar)

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696708514/8718696708514_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Spot (dimbar)

  Hållbar LED-punktbelysning med riktat ljus

  Philips LED-spotar ger en riktad, klar ljusstråle, har lång livslängd och är mycket energibesparande. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hållbar LED-punktbelysning med riktat ljus

Philips LED-spotar ger en riktad, klar ljusstråle, har lång livslängd och är mycket energibesparande. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

LED Spot (dimbar)

5 W (35 W), GU5.3, Varmvit, Dimbar 8718696708514 Hitta liknande produkter

Hållbar LED-punktbelysning med riktat ljus

Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa

 • Enhetlig ljusspridning

  Enhetlig ljusspridning

  Den optiska linsen ger en fantastisk ljusstråle utan de skuggor som normalt uppstår vid ljusfördelningens kant på traditionella halogenspotar.

 • Ljuskällor med lång livslängd – upp till 15 år

  Ljuskällor med lång livslängd – upp till 15 år

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för accent- och allmänbelysning

  Perfekt för accent- och allmänbelysning

  Modern LED-spotlampa med extra bredvinklat ljusflöde (60 grader) som passar som både som punktbelysning och allmänbelysning. Ljuskällan kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Ingen UV eller IR

  Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur och denna mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Dimbar

  Lampan fungerar med de flesta dimrar och möjliggör att du själv väljer atmosfär med mjuk dimring till 10 % av den starkaste ljusnivån. Se kompatibilitetslistan avseende dimbarhet och kontrollera att lampan passar med din specifika dimmer.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av