1
Välj en lampa

LED

Spot (dimbar)

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696711224/8718696711224_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Spot (dimbar)

  Det är insidan som gör skillnad

  Med sin vackra design och välbekanta form är den här LED-spotlampan det perfekta hållbara alternativet till en traditionell halogenspot. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det är insidan som gör skillnad

Med sin vackra design och välbekanta form är den här LED-spotlampan det perfekta hållbara alternativet till en traditionell halogenspot. Läs mer om produkten

LED Spot (dimbar)

7 W (80 W), GU10, Varmvit, Dimbar 8718696711224 Hitta liknande produkter

Det är insidan som gör skillnad

Perfekt alternativ till en halogenspot

 • Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa

  Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa

  Ljuskälla med en färgtemperatur på 2 700 K som ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysning i hemmet.

 • Lampor med lång livslängd – varar upp till 25 år

  Lampor med lång livslängd – varar upp till 25 år

  Med en livslängd på upp till 25 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får perfekt belysning i mer än 25 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-teknologi sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Perfekt för accentbelysning

  Perfekt för accentbelysning

  Modern LED-spot med 36 graders bredvinklat ljusflöde som passar som både accent- och allmänbelysning. Lampan kan användas i infällda armaturer och justerbara takarmaturer – perfekt i köket, ovanför köksön, i vardagsrummet och över matbordet.

 • Ingen UV eller IR

  Ingen UV eller IR

  Eftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme, och den saknar även en ultraviolett komponent. Fördelen är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.

 • Läs mer om ljus

  Läs mer om ljus

  Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten en ljuskälla har på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80, vilket skapar äkta och naturliga färger.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen.

 • Dimbar

  Lampan fungerar med de flesta dimrar och tillåter dig att skapa önskad stämning med mjuk dimring ned till 10 % av den starkaste ljusnivån. Se kompatibilitetslistan och kontrollera att lampan passar med din specifika dimmer.

Visa alla specifikationer
 • † Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och andra kriterier samt för produktdetaljer.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av