1
Välj en lampa

LED

Lampa

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696743096/8718696743096_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED

  Lampa

  En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

  Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips SceneSwitch LED-ljuskälla kan du enkelt ändra inställningarna från klart till naturligt ljus och mysigt varmt sken. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

Anpassa rummets stämning efter aktiviteten. Med Philips SceneSwitch LED-ljuskälla kan du enkelt ändra inställningarna från klart till naturligt ljus och mysigt varmt sken. Allt du behöver är din befintliga strömbrytare. Läs mer om produkten

LED Lampa

1, 6–3–7, 5 W (16–30–60 W), E27, Varm/mycket varm/extra varm, Ej dimbar 8718696743096 Hitta liknande produkter

En lampa. Din strömbrytare. Tre ljusinställningar.

Ingen dimmer behövs

 • Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Ingen dimmer eller ytterligare installation krävs

  Med SceneSwitch kan du anpassa olika ljusscener efter dina behov och ditt humör. Intelligensen sitter i själva lampan och det krävs ingen dimmer eller krånglig installation. Ersätt din gamla lampa med en SceneSwitch, och använd den befintliga strömbrytaren för att växla mellan ljusscenerna. Du får högsta möjliga komfort till minsta möjliga ansträgning. Nu kan du anpassa stämningen efter aktivitet och humör hur enkelt som helst.

 • Återställ lampan till fabriksinställningar.

  Återställ lampan till fabriksinställningar.

  Om flera lampor är i bruk och inte synkroniseras kan du använda strömbrytaren (tänd och släck den inom 1 sekund) för att återställa lampan till fabriksinställningar.

 • Lampan kan spara din senaste inställning

  Lampan kan spara din senaste inställning

  Den här SceneSwitch-lampan har ett inbyggt minneschip som sparar dina senaste ljusinställningar om strömbrytaren är avstängd i mer än 6 sekunder. Om du inte växlar mellan aktiviteter särskilt ofta finns ditt favoritläge inställt när du tänder ljuset.

 • Ljuskällor med upp till 15 års livslängd

  Ljuskällor med upp till 15 års livslängd

  Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

 • Bättre för både plånboken och planeten

  Bättre för både plånboken och planeten

  Med LED-teknologin sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

 • Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Utformad för att vara behaglig för ögonen†

  Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet med LED-ljuskällor som är behagliga för ögonen och skapa den perfekta stämningen.

 • Tre ljusinställningar: 2 700 K, 2 500 K och 2 200 K

  Ljus kan ha olika färgtemperaturer som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Med de nya Scene Switch-ljuskällorna med scenväxling kan du växla från funktionell belysning till naturligt ljus eller ett mysigt, varmt dimrat ljus. Du kan ändra ljusnivåerna från 100 % till 40 % till 10 %. Nu kan du få rätt ljus för alla situationer, eller anpassa ljuset efter ditt humör.

Visa alla specifikationer
 • † Utformad för att vara behaglig för ögonen. Besök www.philips.com/eyecomfort för information om flimmer, stroboskop och övriga kriterier samt produktdetaljer.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av