1
Välj en lampa

Downlighter

Lågenergilampa - spot

  Downlighter

  Lågenergilampa - spot

  Lågenergilampor för spotar

  Innovativ energibesparing för mindre utrymmen. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lågenergilampor för spotar

Innovativ energibesparing för mindre utrymmen. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Downlighter Lågenergilampa - spot

9 W (45 W), GX53-sockel, Svalt dagsljus 872790085258500 Hitta liknande produkter

Lågenergilampor för spotar

Spara pengar med riktat ljus

 • Mycket hög ljusavgivning

  De här Philips-lampornas ljusflöde är högre än många vanliga energisparlampor. Den ger dig en stor mängd ljus för dina aktiviteter, såsom att läsa din favoritbok eller hjälpa dina barn med läxorna.

 • Upp till 12 års livstid

  Modern teknologi har längre livslängd än vanliga lampor. Med 12 års livslängd ersätter en Philips-energisparlampa 12 vanliga lampor och spar därmed pengar och håller längre, år efter år. Livslängden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar per dag eller 1 000 timmar per år. Medelvärdet påverkas av användningen under olika årstider (mörk vinter eller ljus sommar), väderförhållanden (solig eller mörk, regnig dag) och rummet där lampan används (kort användning i badrum eller lång användning i vardagsrum).

Visa alla specifikationer
 • Det är mycket osannolikt att det påverkar hälsan om lampan går sönder. Om den går sönder ska du ventilera rummet i 30 minuter och avlägsna delarna, helst med handskar. Placera dem i en försluten platspåse och för den till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. Använd inte en dammsugare.
 • * Kompakta lysrör måste behandlas som specialavfall. De måste föras till den lokala avfallsanläggningen för återvinning. European Lighting Industry har skapat en infrastruktur som kan återvinna kvicksilver, andra metaller, glas m.m.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av