Air Combi 2-i-1-luftrenare och -luftfuktare

  • KA

  Air Combi 2-i-1-luftrenare och -luftfuktare

  Andas skillnaden - smart luftfuktning med effektiv rening

  Philips Air Combi 2-i-1 Luftrenare och luftfuktare renar inte bara luften i ditt hem utan den unika 2-i-1 funktionen säkerställer även att luften håller en optimal luftfuktighet (d.v.s. 40-60%). Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier och virus, det bildas mindre damm och man minskar risken att få torr hud och torra ögon. Perfekt för dig som lider av astma och allergier! Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 4 299,00 kr
 • Andas skillnaden - smart luftfuktning med effektiv rening

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Air Combi 2-i-1-luftrenare och -luftfuktare

För rum upp till 45 kvm2, Ger direkt återkoppling på luftkvalitén, 99% mindre bakteriespridning *, Testad och certifierad av ECARF AC4080/10 Hitta liknande produkter

Andas skillnaden - smart luftfuktning med effektiv rening

Ren luft med optimal luftfuktighet

 • NanoCloud-teknologi **

  NanoCloud-teknologi **

  Philips NanoCloud-teknologi använder en hygienisk och energieffektiv metod som säkerhetsställer att du får en behaglig och hälsosam luftfuktighet i ditt hem. NanoCloud-teknologin ger 99% mindre bakteriespridning jämfört med luftfuktare som använder UltraSonic-teknologin.*

 • Numerisk display med smart sensor

  Numerisk display med smart sensor

  Smart sensor mäter luftens kvalitet och fuktighet inomhus och ställer automatiskt in luftrenaren för optimal luftrening och fuktighet.

 • Hög borttagning av (finkornigt) damm, pollen, gaser och bakterier

  Hög borttagning av (finkornigt) damm, pollen, gaser och bakterier
 • Ren luft med optimal luftfuktighet för rum upp till 45 kvm2

  Philips innovativa VitaShield IPS-teknologi tar bort även ultrafina partiklar – så små som 0,02 µm* (mer än 100 gånger mindre än PM2,5). Luftrenaren har ett extra tjockt NanoProtect-filter som renar upp till 167m³/tim, i rum upp till 45 m². Luftrenaren tar bort allergener, skadliga inomhusgaser som avges från kemikalier i möbler eller rengöringsmedel, samt vissa virus*. Till skillnad från vissa andra luftrenare avger inte Philips Air Combi 2-i-1 några skadliga restprodukter som exempelvis ozon.

 • Testad och certifierad av ECARF

  Philips 2-in-1 Luftrenare och luftfuktare är noggrant testad och certifierad av Europeiska centrumet för allergiforskning (ECARF).

 • Indikation när filtren behöver bytas

  För att Philips Air Combi 2-i-1 ska fungera optimalt är det viktigt att underhålla den på rätt sätt. Beroende på föroreningsnivå och användning av luftrenaren har NanoProtect S 1-filtret samt det aktiva kolfiltret en livslängd på ett till två år. Du hittar nya filter antingen hos din återförsäljare eller i Philips Shop. När det är dags att byta filter indikeras detta alltid på displayen. Om du inte byter filter kommer luftrenaren att automatiskt stängas av. Pre-filtret (förfiltret) behöver rengöras var tredje månad, luftfuktningsfiltret ska rengöras regelbundet och vattentanken sköljas. Vi rekommenderar även att luftfuktingsfiltret byts var tredje månad.

 • Ljusindikator visar luftkvaliten i realtid

  En tydlig ljusindikator på luftrenarens front visar luftkvalitén i en skala på tre steg från bra till dålig (blå till röd). Ljusindikatorn visar även luftkvaliténs ändringar i realtid.

 • Smart sensor mäter luftens kvalitet och fuktighet inomhus

  Den smarta sensorn mäter kontinuerligt luftfuktigheten och temperaturen, vilka visas på luftfuktarens numeriska display.När luftfuktaren känner av att vattentanken är tom, visas detta på displayen för att påminna dig om att fylla på vattnet i tid. Displayen visar även när filtren måste bytas. För att Philips Luftfuktare 2-i-1 ska fungera optimalt är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt. Pre-filtret (förfiltret) behöver rengöras var tredje månad, luftfuktningsfiltret ska rengöras och vattentanken sköljas regelbundet. Vi rekommenderar även att luftfuktingsfiltret byts var tredje månad för optimal prestanda.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • 20 nanometer: testat av IUTA. Enligt rapporten om mikrobiologisk riskbedömning från 2008 som sammanställdes av Världshälsoorganisationen (WHO) är fågelinfluensan, mänskliga influensavirus, legionella, hepatitviruset och coronaviruset större än 20 nanometer (0,00002 mm).
 • Avlägsnar 99,97 % partiklar: testad av tredjeparts laboratorium
 • Befuktningsgrad: 300 ml/tim: testad av GB/T 23332-2009 i Philips interna klimatkammare, Suzhou. Kammarstorlek 25 m², starttemperatur på 20±2  C och relativ luftfuktighet på 30±3 % RH
 • Vardagsrum: upp till 43m2: baserat på befuktningsprestanda, enligt standarden AHAM HU-1-2006 (R2011).
 • Testad för avlägsning av MS2-virusstammar vid Intertek Institute, USA (testad 2 timmar i en kammare på 11 m³)
 • *Enligt rapporten om mikrobiologisk riskbedömning från 2008 som sammanställdes av Världshälsoorganisationen (WHO) är fågelinfluensan, mänskliga influensavirus, legionella, hepatitviruset och coronaviruset större än 0,02 mikrometer.
 • * CADR (cigarettrök) testad av tredje part
 • *Jämfört med vanlig ultraljudsteknik (utan varm dimma). Philips NanoCloud-teknik släpper ut upp till 99 % mindre naturliga bakterier i luften, enligt ett test i 8 veckor i en kammare på 1 m³ och certifierades i en oberoende laboratorieanalys av Rabe HygieneConsult i juni 2012 (RHC 2101p_12.116)
 • ** PM2,5 testat av tredje part (5,0 +/- 0,5) mg/m³
 • *** Formaldehyd, toluen, TVOC testat av tredje part i ett laboratorium på 30 m³ under 3 timmar
 • **** Antibakteriella egenskaper testade enligt GB21551.3 med staphylococcus albus. Startkoncentrationen är 1*105 cfu/m³

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av