1

Klockradio med digital mottagare

  -{discount-percentage}%

  Klockradio med digital mottagare

  Tunn design som passar alla

  Förbättra ditt utrymme och dina morgonrutiner med Philips kompakta klockradio. En stor bakgrundsbelyst LCD-skärm med fem snabbvalsknappar möjliggör enkel åtkomst till alla radiokanaler. Börja varje dag försiktigt med ditt låtval eller en ökande larmsignal.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tunn design som passar alla

Förbättra ditt utrymme och dina morgonrutiner med Philips kompakta klockradio. En stor bakgrundsbelyst LCD-skärm med fem snabbvalsknappar möjliggör enkel åtkomst till alla radiokanaler. Börja varje dag försiktigt med ditt låtval eller en ökande larmsignal.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Tunn design som passar alla

 • Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Bakgrundsbelyst LCD-display garanterar tydlig visning och enkel användning i förhållanden med svagt ljus. Du får klar information direkt.

 • Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda radiokanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • Vakna till din favoritradiokanal eller en ljudsignal

  Vakna till din favoritradiokanal eller en ljudsignal

  Vakna till ljudet av favoritradiokanalen eller en larmsignal. Ställ bara in klockradion från Philips på att väcka dig med den radiokanal du senast lyssnade på eller välj att bli väckt med en larmsignal. När väckningstiden inträffar aktiveras radiokanalen eller larmsignalen automatiskt på Philips-klockradion.

 • Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Starta dagen på rätt sätt genom att vakna mjukt till en gradvis ökande alarmvolym. Vanliga väckarklockor med inställd volym har antingen för lågt ljud för att väcka dig eller så obehagligt högt ljud att du vaknar alltför abrupt. Välj att vakna till din favoritmusik, radiostation eller alarmsignal. Med den behagliga uppvakningsfunktionen ökar volymen gradvis från svag till någorlunda hög för att väcka dig försiktigt.

 • Dubbla larmtider

  Dubbla larmtider

  Philips-ljudsystemet har två larmtider. Ställ in en larmtid för att väcka dig och den andra till din partner.

 • Repeterande larm för extra snooze

  Repeterande larm för extra snooze

  För att du inte ska försova dig har Philips-klockradion en snoozefunktion. Om larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på knappen för repeterande larm och somnar om. Nio minuter senare ljuder larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.

 • Fem enknappsförinställningar för enkel åtkomst till din favoritradiostation

  Fem enknappsförinställningar för enkel åtkomst till din favoritradiostation

  Få åtkomst till dina favoritstationer med enkel enknappshantering

 • Med larmtidsvisning ser du när du inställd tid.

  Larmtidsvisning visar alltid den aktuella tiden och tiden när väckarklockan ska ringa. Att båda tiderna visas samtidigt betyder att du inte behöver trycka på en knapp för att se om du ställt in väckningen och i så fall när.

 • Insomningsfunktionen stänger automatiskt av radion vid en förinställd tid

  Med insomningsfunktionen bestämmer du hur länge du vill lyssna på radion innan den stängs av. Du ställer bara in tiden (högst en timme) och väljer den radiokanal som du vill lyssna på medan du slappnar av. Den här Philips-radion fortsätter att spela under den tid som du angett för att sedan stängas av i ett energisparande vänteläge. Insomningsfunktionen gör att du kan somna in till din favoritradiokanal utan att behöva räkna får eller tänka på strömförbrukningen.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av