Klockradio med digital mottagare

  Klockradio med digital mottagare

  Klockradio med stor display

  Din familj kommer att älska Philips klockradio. Den stora och ljusstarka displayen som visar både aktuell tid och inställd larmtid är enkel att avläsa även i mörkret. Inställningen är enkel med tre frontreglage. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Klockradio med digital mottagare

Stor skärm, FM/MW, digitalmottagare, Larm, Backup för tid och larm AJ3551/12 Hitta liknande produkter

Klockradio med stor display

 • Vakna till din favoritradiokanal eller en ljudsignal

  Vakna till din favoritradiokanal eller en ljudsignal

  Vakna till ljudet av favoritradiokanalen eller en larmsignal. Ställ bara in klockradion från Philips på att väcka dig med den radiokanal du senast lyssnade på eller välj att bli väckt med en larmsignal. När väckningstiden inträffar aktiveras radiokanalen eller larmsignalen automatiskt på Philips-klockradion.

 • Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Starta dagen på rätt sätt genom att vakna mjukt till en gradvis ökande alarmvolym. Vanliga väckarklockor med inställd volym har antingen för lågt ljud för att väcka dig eller så obehagligt högt ljud att du vaknar alltför abrupt. Välj att vakna till din favoritmusik, radiostation eller alarmsignal. Med den behagliga uppvakningsfunktionen ökar volymen gradvis från svag till någorlunda hög för att väcka dig försiktigt.

 • Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda radiokanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • Justerbar skärmljusstyrka för att du ska se bättre

  Justerbar ljusstyrka på displayen gör att du kan anpassa den efter behov.

 • Enkel klockinställning för anvisningsfri inställning av tid och larm

  Det är så enkelt att ställa in tid och larm att du kanske inte ens behöver läsa i snabbinstallationshandboken eller användningsanvisningarna. Titta bara på klockradions silkscreen-knappar när du ställer in tid och larm.

 • Stor skärm för enkel visning

  Med den stora skärmen kan du enkelt läsa vad som står. Du kan lätt se tid och larm, även från längre avstånd. Den passar perfekt för äldre och personer med nedsatt syn.

 • Justerbar timer som stänger av radion vid en förinställd tid

  Radions speltid kan enkelt bestämmas genom att önskat antal minuter ställs in på den digitala timern, som automatiskt räknar ned tiden och stänger av radion när den gått ut.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av