Unmapped

LCD-skärm

  LCD-skärm

  En komplett 3D-upplevelse

  Skicka meddelanden i hisnande 3D, med utmärkt bildkvalitet och utan specialglasögon. Med 28 vyer kan du skicka häpnadsväckande bilder som kommer att förbluffa mottagarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skärm

42 tum, Autostereoskopisk 3D, Full HD BDL4251VS/00 Hitta liknande produkter

En komplett 3D-upplevelse

utan specialglasögon

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Få en fantastisk 3D-upplevelse utan specialglasögon tack vare den autostereoskopiska 3D-effekten. Lentikulärtekniken ger utmärkt skärpa och djup, vilket gör 3D-upplevelsen ännu mer levande och njutbar.

 • SmartPower för energieffektivitet

  SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • 3D-innehållsvisualisering

  Programvaruverktyg för uppspelning av 3D-innehåll och styrning av 3D- och 2D-visualiseringsparametrarna medföljer skärmen. Det faktiska 3D-innehållet kan skapas via plugin-program som finns för populära programvarupaket för 3D-animering. Befintligt 2D- eller stereoinnehåll kan omvandlas till formatet 2D-plus-Depth. Formatet 2D-plus-Depth är kompatibelt med befintliga komprimeringsverktyg, eftersom den extra bandbredden för djupet är litet.

 • 3D-systemlösning

  Systemlösningen har utformats för maximal återanvändning av innehåll/koncept från 2D-världen. Nyckelfaktorn för detta är det flexibla formatet 2D-plus-Depth, som tillåter frånkoppling av innehållsskapande och innehållsvisualisering. Kärnan som är integrerad i de autostereoskopiska 3D-skärmarna kan hantera det unika bildformatet Declipse, som möjliggör en äkta 3D-effekt.

 • Skärm med 3D- och 2D-läge

  Skärmen kan användas för flera olika program, eftersom den fungerar i både 2D- och 3D-läge. En panel med 4K UHD-upplösning ger mycket bra bildkvalitet och äkta färgåtergivning i 2D- och 3D-läge. Den integrerade kärnan ger innehållsskapare och slutanvändare fullständig kontroll över bildens kvalitet och djupegenskaper.

 • Smart-insats på baksidan för placering av en liten dator

  Professionella datorer är en del av de flesta offentliga skyltningar. Ofta ger de djup åt visningen och även mycket kabeltrassel. Därför har vi utformat den här skärmen med Smart-insats på baksidan, vilket är perfekt för integreringen av en professionell dator i litet format. Dessutom är kabelhanteringssystemet en fantastisk lösning för att hålla ordning på kablarna på arbetsplatsen.

 • Elegant utseende med tunn infattningsdesign

  Infattningens tunna design ger ett elegant utseende åt den offentliga visningen och smälter in i de flesta miljöer. Dessutom passar designen perfekt för videoväggsmatriser.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Den senaste LCD-skärmtekniken har en hög widescreen-upplösning på 1080 progressiva linjer, var och en med 1920 bildpunkter. Det ger bästa möjliga bildkvalitet för HD-insignaler med upp till 1080 linjer. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av