Unmapped

Glasögonfri 3D-skärm

  Glasögonfri 3D-skärm

  Upplev 3D med hisnande djup

  Skicka meddelanden i hisnande 3D, med utmärkt bildkvalitet och utan specialglasögon. Med 28 vyer kan du skicka häpnadsväckande bilder som kommer att förbluffa mottagarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Signage Solutions Glasögonfri 3D-skärm

55 tum, Edge LED-bakgrundsbelysning, Full HD, Autostereoskopisk 3D BDL5535VS/00 Hitta liknande produkter

Upplev 3D med hisnande djup

Utan specialglasögon

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Få en fantastisk 3D-upplevelse utan specialglasögon tack vare den autostereoskopiska 3D-effekten. Lentikulärtekniken ger utmärkt skärpa och djup, vilket gör 3D-upplevelsen ännu mer levande och njutbar.

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • Full HD LED-teknik för fantastiska bilder

  Vita lysdioder är enheter med USB-minne som uppnår fullständig och konsekvent ljusstyrka snabbare, vilket ger kortare starttid. Lysdioder är kvicksilverfria, vilket ger en miljövänlig återvinnings- och kasseringsprocess. Lysdioder ger bättre nedtoningskontroll av LCD-bakgrundsbelysningen, vilket ger ett mycket högt kontrastförhållande. Dessutom blir färgåtergivningen suverän tack vare en konsekvent ljusstyrka över hela skärmen.

 • 28 lentikulära vyer för enastående jämna 3D-bilder

  Med 28 lentikulära vyer kan du titta på virtuella föremål på 3D-skärmen, som ger dig den mest enastående 3D-effekt som finns.

 • Skärm med 3D- och 2D-läge

  Skärmen kan användas för flera olika program, eftersom den fungerar i både 2D- och 3D-läge. En panel med 4K UHD-upplösning ger mycket bra bildkvalitet och äkta färgåtergivning i 2D- och 3D-läge. Den integrerade kärnan ger innehållsskapare och slutanvändare fullständig kontroll över bildens kvalitet och djupegenskaper.

 • Justerbara utstående effekter för att optimera 3D-effekten

  Intensiva utstående effekter på skärmen kan justeras för att optimera 3D-effekten för alla tillämpningar.

 • Smart-insats på baksidan för placering av en liten dator

  Professionella datorer är en del av de flesta offentliga skyltningar. Ofta ger de djup åt visningen och även mycket kabeltrassel. Därför har vi utformat den här skärmen med Smart-insats på baksidan, vilket är perfekt för integreringen av en professionell dator i litet format. Dessutom är kabelhanteringssystemet en fantastisk lösning för att hålla ordning på kablarna på arbetsplatsen.

 • Optisk bindningsprocess för hög kontrast och klara färger

  Optisk bindning hänvisar till ett skyddande glas som limmas framför en skärm. En bunden skärm ökar kontrastförhållandet genom att minska mängden av reflekterat omgivande ljus. Optisk bindning förbättrar hållbarheten och ökar skärmens tålighet.

 • 3D-systemlösning

  Systemlösningen har utformats för maximal återanvändning av innehåll/koncept från 2D-världen. Nyckelfaktorn för detta är det flexibla formatet 2D-plus-Depth, som tillåter frånkoppling av innehållsskapande och innehållsvisualisering. Kärnan som är integrerad i de autostereoskopiska 3D-skärmarna kan hantera det unika bildformatet Declipse, som möjliggör en äkta 3D-effekt.

 • 3D-innehållsvisualisering

  Programvaruverktyg för uppspelning av 3D-innehåll och styrning av 3D- och 2D-visualiseringsparametrarna medföljer skärmen. Det faktiska 3D-innehållet kan skapas via plugin-program som finns för populära programvarupaket för 3D-animering. Befintligt 2D- eller stereoinnehåll kan omvandlas till formatet 2D-plus-Depth. Formatet 2D-plus-Depth är kompatibelt med befintliga komprimeringsverktyg, eftersom den extra bandbredden för djupet är litet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av