Unmapped

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Mer interaktion med publiken

  Framför viktig information eller marknadsföringsmeddelanden till publiken med förbluffande skärpa på BDT3215EM/04-skärmen. Tack vare den interaktiva pekskärmen kan du också hålla en närmare kontakt med kunderna än någonsin. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mer interaktion med publiken

med 81 cm/32-tums LCD-pekskärm

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • Optisk pekning i bilden

  Med 4 kameror, en placerad i varje hörn på skärmen, kan du vara säker på att få utmärkt precision och snabb optisk pekning i bilden, utan att något fysiskt tryck behövs. Pekskärmen ger snabbt svar och den noggrannhetsnivå du vill ha, oavsett om det är ett naket finger, ett finger med handske eller en 4 mm-penna.

 • 4 tryckpunkter

  Med 4 tryckpunkter får du en ännu mer interaktiv upplevelse. Perfekt när du har mer än en användare som behöver använda programmet samtidigt. De 4 tryckpunkterna ger en extremt kostnadseffektiv lösning.

 • Programoberoende

  Våra pekskärmar är programoberoende och fungerar med de flesta pekskärmsprogram som finns tillgängliga på marknaden, inklusive Windows XP/7 och Mac OS. Anslut via USB till en dator eller bärbar dator. Ingen kalibrering krävs.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Smart-insats på baksidan för placering av en liten dator

  Professionella datorer är en del av de flesta offentliga skyltningar. Ofta ger de djup åt visningen och även mycket kabeltrassel. Därför har vi utformat den här skärmen med Smart-insats på baksidan, vilket är perfekt för integreringen av en professionell dator i litet format. Dessutom är kabelhanteringssystemet en fantastisk lösning för att hålla ordning på kablarna på arbetsplatsen.

 • Avancerad funktion mot inbränning

  När en statisk bild visas på en LCD-skärm under en längre tid kan det uppstå ett slags spökbild på skärmen till följd av så kallad inbränning. Även om inbrända bilder på LCD-skärmar inte är permanenta bör du försöka undvika detta, särskilt om skärmen är på dygnet runt.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Fjärrstyrning och konfigurering via RS232

  Med fjärrstyrning kan användaren fjärrkontrollera och -justera skärmarna via RS232-protokollet. Med hjälp av CEC-kommandon kan du få full kontroll över alla skärmar i din skyltning när som helst.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av