Unmapped

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Mer interaktion med publiken

  Framför viktig information eller marknadsföringsmeddelanden till publiken med förbluffande skärpa på BDL4251VM/04-skärmen. Tack vare den interaktiva pekskärmen kan du också hålla en närmare kontakt med kunderna än någonsin. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Mer interaktion med publiken

med 107 cm/42-tums LCD-pekskärm

 • Utformad för användning dygnet runt

  Utformad för användning dygnet runt

  För att passa in i den ständigt tillgängliga företagsvärlden är våra skyltskärmar utvecklade för att användas dygnet runt. De har förstklassiga komponenter så att du får högre kvalitet, och du kan lita på att modellerna i den här serien är kan användas dygnet runt.

 • 4 tryckpunkter

  Med 4 tryckpunkter får du en ännu mer interaktiv upplevelse. Perfekt när du har mer än en användare som behöver använda programmet samtidigt. De 4 tryckpunkterna ger en extremt kostnadseffektiv lösning.

 • Optisk pekning i bilden

  Med 4 kameror, en placerad i varje hörn på skärmen, kan du vara säker på att få utmärkt precision och snabb optisk pekning i bilden, utan att något fysiskt tryck behövs. Pekskärmen ger snabbt svar och den noggrannhetsnivå du vill ha, oavsett om det är ett naket finger, ett finger med handske eller en 4 mm-penna.

 • Programoberoende

  Våra pekskärmar är programoberoende och fungerar med de flesta pekskärmsprogram som finns tillgängliga på marknaden, inklusive Windows XP/7 och Mac OS. Anslut via USB till en dator eller bärbar dator. Ingen kalibrering krävs.

 • LCD-skärm med Full HD, 1920 x 1080p

  Den här skärmen har en upplösning som kallas för Full HD. Den senaste LCD-skärmtekniken har en hög widescreen-upplösning på 1080 progressiva linjer, var och en med 1920 bildpunkter. Det ger bästa möjliga bildkvalitet för HD-insignaler med upp till 1080 linjer. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Hög ljusstyrka för klarare bilder

  Få klarare bilder i områden med starkt omgivande ljus tack vare panelen på 700 nit. Din publik kan njuta av bättre bildkvalitet på platser som inte har direkt solljus, men som ändå är ljusare än genomsnittet, och optimera visningsupplevelsen.

 • Ljusstyrkan justeras automatiskt efter ljusförhållandena

  Justering av visningsinställningarna efter ljusförhållandena i omgivningen utan att behöva göra några inställningar.

 • HDMI-ingång för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källa till skärm. Genom att eliminera konvertering till analog signal blir bilden opåverkad. Tack vare en oförändrad signal får du minskat flimmer och tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd.

 • Avancerad funktion mot inbränning

  När en statisk bild visas på en LCD-skärm under en längre tid kan det uppstå ett slags spökbild på skärmen till följd av så kallad inbränning. Även om inbrända bilder på LCD-skärmar inte är permanenta bör du försöka undvika detta, särskilt om skärmen är på dygnet runt.

 • Optisk IR Touch

  Med ett osynligt infrarött rutnät högst upp på skärmen får du enastående precision och snabb svarstid, också när du trycker med ett finger, en handske eller en penna. Och inga "spökpunkter".

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av