Unmapped

LCD-pekskärm på stativ för utomhusbruk

  LCD-pekskärm på stativ för utomhusbruk

  Mer interaktion med utomhuspubliken

  Ge viktig information eller marknadsföringsmeddelanden till publiken med förbluffande skärpa. Tack vare den interaktiva pekskärmen kan du också hålla en närmare kontakt med kunderna än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-pekskärm på stativ för utomhusbruk

46 tum, multimedia, Full HD BDT4651TO/02 Hitta liknande produkter

Mer interaktion med utomhuspubliken

via multipekskärmen på stativ för utomhusbruk

 • 2 tryckpunkter

  Njut av interaktiviteten med flera tryckpunkter. Den har fördelarna hos en mer robust pekskärm i kombination med multipekrörelser så att mer mångsidiga pekprogram kan användas.

 • Kapacitiv pekskärm

  Den här kapacitiva pekskärmen har 5 mm tjockt härdat glas. Därför är den väl lämpad för användning i offentliga miljöer och enkel att rengöra.

 • Allväderstålig

  Utomhusstativet är det perfekta verktyget för din utomhusskyltning. Bjud in kunderna eller visa vägen. Det här utomhusstativet är enkelt att montera i alla miljöer. Det allväderståliga höljet skyddar säkert utrustningen och håller det tryggt. Integrerad kylning, ventilation och uppvärmning klarar alla klimat.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Programoberoende

  Våra pekskärmar är programoberoende och fungerar med de flesta pekskärmsprogram som finns tillgängliga på marknaden, inklusive Windows XP/7 och Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Anslut via USB till en stationär eller bärbar dator.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av