Unmapped

LCD-pekskärm på stativ för inomhusbruk

  LCD-pekskärm på stativ för inomhusbruk

  Mer interaktion med publiken

  Ge viktig information eller marknadsföringsmeddelanden till publiken med förbluffande skärpa. Tack vare den interaktiva pekskärmen kan du också hålla en närmare kontakt med kunderna än någonsin tidigare. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-pekskärm på stativ för inomhusbruk

55 tum, multimedia, Full HD BDT5571TX/02 Hitta liknande produkter

Mer interaktion med publiken

via multipekskärmen på stativ

 • 2 tryckpunkter

  Njut av interaktiviteten med flera tryckpunkter. Den har fördelarna hos en mer robust pekskärm i kombination med multipekrörelser så att mer mångsidiga pekprogram kan användas.

 • Kapacitiv pekskärm

  Den här kapacitiva pekskärmen har 5 mm tjockt härdat glas. Därför är den väl lämpad för användning i offentliga miljöer och enkel att rengöra.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • Elegant utseende med tunn infattningsdesign

  En tunn infattningsdesign ger pekskärmen en elegant stil som passar i de flesta miljöer.

 • SmartPower för energieffektivitet

  Bakgrundsbelysningens intensitet kan styras och förinställas av systemet så att strömförbrukningen kan minskas med upp till 50 %, vilket avsevärt sänker energikostnaderna.

 • Programoberoende

  Våra pekskärmar är programoberoende och fungerar med de flesta pekskärmsprogram som finns tillgängliga på marknaden, inklusive Windows XP/7 och Mac OS, Omnitapps – BMT1909/00. Anslut via USB till en stationär eller bärbar dator.

 • Temperaturgivare mäter hälsotillståndet

  Den här pekskärmen för flera användare har en temperaturgivare för mätning av det interna hälsotillståndet. Om den interna temperaturen överstiger det förinställda tröskelvärdet aktiveras två interna fläktar automatiskt för att kyla ned skärmen till normalt tillstånd.

 • Stativ

  Stativet är framtaget för inomhusbruk, det har ett robust hölje som är låsbart för att skydda de inre komponenterna.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av