BD-R

  BD-R

  10x större och bättre än DVD

  Blu-ray-skivor är det största framsteget inom optiska medier sedan DVD-skivan. Med tio gånger så hög kapacitet kan du nu snabbt och enkelt spela in HD-video på en enda högkapacitetsskiva. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

10x större och bättre än DVD

Lagrar 50 GB eller 270 minuter HD-video

 • Supersnabba inspelningshastigheter på upp till 9 MB per sekund

  Inspelningshastigheten på 1 till 2x möjliggör inspelning på mellan 4,5 och 9 MB per sekund, så att du kan spela in mer på kortare tid.

 • Extra tålig ytbehandling skyddar skivan

  Philips Blu-ray-skivor har ett ytlager som är enastående tåligt och enhetligt, vilket skyddar skivans viktiga inspelningslager. Lagret appliceras med hjälp av en Philips-utvecklad vakuumbindande teknik som ger en överlägsen enhetlig tjocklek på 100 µm. Skivan tål flitig användning, fingeravtryck, repor och smuts utan att behöva en skyddskassett. Philips Blu-ray-skivor är helt överlägsna vanliga CD- och DVD-skivor.

 • Precisionstillverkade stampers garanterar överlägsen kvalitet

  Philips Blu-ray-skivor tillverkas enligt en unik Philips-utvecklad process där toppmodern UV-masteringutrustning används för att producera stampers som används för formsprutning av BD-skivorna. Philips kontrollerar alla delar av tillverkningsprocessen på samma ställe. Resultatet blir enastående återgivning och kvalitet.

 • Felkorrigeringssystem säkerställer in- och uppspelning

  Blu-ray-skivor har ett avancerat felkorrigeringssystem som är mycket kraftfullare än det i CD- och DVD-skivor. På så sätt skyddas dina data och videor på bästa sätt.

 • Stabila oorganiska inspelningslager ger tillförlitlighet

  Inspelningslagren är tillverkade av mycket stabila oorganiska lager som inte påverkas av exponering för ljus och gör att skivan håller längre. Den här typen av oorganiska inspelningslager är en betydande förbättring jämfört med de organiska lager som för närvarande används i inspelningsbara CD- och DVD-skivor, och ger stabilare funktioner och längre skivlivslängd.

 • Kompatibel med alla Blu-ray Disc-enheter

  Philips Blu-ray-skivor är tillverkade för att ha stora inspelningsmarginaler och har certifierats för att uppfylla de krävande specifikationsstandarder som angetts av Blu-ray Disc Association (BDA). Det innebär att de är kompatibla med alla BD-enheter och -recorder. För bästa resultat rekommenderar vi enheten Philips TripleWriter™ Blu-ray för datorer och Philips BD Video Recorder för video.

 • Enkla dra och släpp-funktioner utan tidskrävande förformatering

  Med Philips Blu-ray-skivor kan du använda enkla dra och släpp-funktioner direkt utan att behöva formatera först. Det speciella UDF 2.5-filsystemet gör det enklare och snabbare än någonsin att flytta datafiler och HD-video.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av