1

Lumea Advanced

IPL-hårborttagningsenhet

  -{discount-percentage}%

  Lumea Advanced

  IPL-hårborttagningsenhet

  Förbli hårfri i minst 3 månader*

  Philips Lumea Advanced gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på kroppen. Lätta ljuspulser, som tillämpas regelbundet, håller huden silkeslen varje dag. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 4 349,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Förbli hårfri i minst 3 månader*

Philips Lumea Advanced gör underverk när det gäller att förhindra håråterväxt på kroppen. Lätta ljuspulser, som tillämpas regelbundet, håller huden silkeslen varje dag. Läs mer om produkten

Rekommenderat pris: 4 349,00 kr
NYTT

Lumea Advanced IPL-hårborttagningsenhet

För kropp och ansikte, Med hudtonssensor, 15 minuter för att behandla underbenen, + Satin Compact-penntrimmer BRI921/00 Hitta liknande produkter

Förbli hårfri i minst 3 månader*

Minst 85 % mindre hår efter tre behandlingar**

 • Avancerad IPL-teknik i hemmet som är utvecklad i samarbete med dermatologer

  Avancerad IPL-teknik i hemmet som är utvecklad i samarbete med dermatologer

  IPL står för Intense Pulsed Light. Philips Lumea skickar lätta ljuspulser till hårroten, vilket försätter hårsäcken i en vilofas. Därigenom minskar gradvis mängden hår som växer tillbaka. Genom att behandlingen upprepas blir huden vackert hårfri och påtagligt slät. Behandlingen för att förhindra håråterväxt är säker och skonsam, även på känsliga områden. Philips Lumea är kliniskt testad, utvecklad i samarbete med dermatologer och enkel och effektiv att använda i hemmet.

 • Bevisat säker och effektiv behandling

  Bevisat säker och effektiv behandling

  I oberoende studier påvisas minst 85 % hårreducering efter endast tre behandlingar**. De första fyra behandlingarna måste utföras varannan vecka, varefter önskat resultat bör uppnås. För att bibehålla resultatet fräschar du upp med en behandling var fjärde vecka. Efter bara åtta uppfräschningsbehandlingar kan du vara hårfri i minst tre månader*. För att förstora den här bilden klickar du på den i bildgalleriet överst på sidan.

 • Lämplig för ett stort antal olika hår- och hudtyper

  Lämplig för ett stort antal olika hår- och hudtyper

  Philips Lumea Prestige fungerar effektivt, enkelt och säkert på ett stort antal olika hår- och hudtyper. Den fungerar på naturligt mörkblont, brunt och svart hår och på hudtoner från mycket vit till mörkbrun. Som med andra IPL-baserade behandlingar kan Philips Lumea inte användas till att behandla vitt/grått, ljusblont eller rött hår och är inte lämplig för mycket mörk hud. Det beror på den höga kontrasten mellan pigmentet i hårfärgen och pigmentet i hudtonen.

 • Integrerad hudtonssensor

  Integrerad hudtonssensor

  Av säkerhetsskäl mäter den inbyggda hudtonssensorn den behandlade hyn i början av varje behandling och då och då under behandlingen. Om den upptäcker en hudton som är för mörk för den här produkten slutar den automatiskt att avge pulseringar.

 • Säker och effektiv även på känsliga områden

  Säker och effektiv även på känsliga områden

  Den kan tryggt användas för hårborttagning på ansikte (överläpp, haka och polisonger) och kroppsdelar, inklusive ben, underarmar, bikinilinje, mage och armar.

 • Stort behandlingsfönster för snabb behandling

  Stort behandlingsfönster för snabb behandling

  Stort behandlingsfönster för snabb behandling på större områden, till exempel benen.

 • Precisionstillbehör för extra säkerhet i ansiktet

  Precisionstillbehör för extra säkerhet i ansiktet

  Med det extra inbyggda ljusfiltret kan det användas för säker behandling av ansiktshår på överläpp, haka, kinder och andra känsliga områden.

 • KOSTNADSFRI Lumea-app för en personlig coach som alltid finns nära till hands

  KOSTNADSFRI Lumea-app för en personlig coach som alltid finns nära till hands

  Lumea-appen är kostnadsfri att ladda ned och erbjuder en unik och personlig IPL-upplevelse – bara för dig. Det är din egen personliga coach som ser till att du får ut mesta möjliga av din Lumea och använder den på rätt sätt för att uppnå resultat som varar länge. Appen hjälper dig att skapa ditt eget behandlingsschema för varje kroppsdel och ger dig tips och råd under varje behandling. Allt du behöver göra är kontrollera appen regelbundet för att se till att du håller dig uppdaterad med alla meddelanden eller påminnelser.

 • Särskild skönhetsversion som inkluderar Satin Compact-penntrimmern

  Särskild skönhetsversion som inkluderar Satin Compact-penntrimmern

  Den smidiga trimmern från Philips är ett diskret skönhetsverktyg som gör att det går snabbt och enkelt att ta bort även de finaste hårstråna i ansiktet.

Visa alla specifikationer
 • Medelresultat på 71 % hårreducering efter en komplett behandlingscykel (12 behandlingar) i en oberoende studie av 48 kvinnor i Nederländerna och Österrike
 • * Mätt på benen, 67 % av 45 kvinnor når 85 % eller högre resultat.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av