Saeco

Saeco AquaClean

Kalk- och vattenfilter

  Saeco AquaClean

  Kalk- och vattenfilter

  Ingen avkalkning – 5 000 koppar*

  Med Saecos patenterade AquaClean-vattenfilter kan du brygga upp till 5000 koppar innan du behöver avkalka espressomaskinen*. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 249,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco AquaClean Kalk- och vattenfilter

För espressomaskiner, Ingen avkalkning – 5 000 koppar*, Förbättrar kaffesmaken, 1 AquaClean-filter CA6903/00 Hitta liknande produkter

Ingen avkalkning – 5 000 koppar*

Du kan njuta av upp till 625 koppar med respektive filter*!

 • Optimalt renat, klart vatten med det patenterade vattenflödet

  Optimalt renat, klart vatten med det patenterade vattenflödet

  Tack vare det patenterade flödet tar vattnet en längre väg i vattenfiltret innan det kommer in i den superautomatiska kaffemaskinen. Det ger en djupare rening för klart vatten och utsökt smak.

 • Det är enkelt att aktivera filtret med Click & Go-systemet

  Det är enkelt att aktivera filtret med Click & Go-systemet

  Denna mycket långlivade funktion går snabbt att installera. Anslut bara AquaClean-filtret i vattentanken till din automatiska Saeco-espressomaskin, aktivera det via displayen och sedan är du redo att njuta av de första 5 000 kopparna rent kaffe utan avkalkning*. Det är inte förrän efter åtta filterbyten som maskinen återaktiverar avkalkningsprocessmeddelandet. Maskiner som är utrustade med AquaClean har ett klistermärke på vattentanken.

 • När du aktiverar AquaClean avaktiveras avkalkningsmeddelandet

  När du aktiverar AquaClean avaktiveras avkalkningsmeddelandet

  AquaClean garanterar att endast rent och filtrerat vatten rinner in i den helautomatiska kaffebryggaren, så att avkalkningsmeddelandet avaktiveras automatiskt. Du kan njuta av oavbruten, problemfri kaffebryggning med högsta kvalitet. Det är inte förrän efter åtta filterbyten som maskinen återaktiverar avkalkningsprocessmeddelandet. Maskiner som är utrustade med AquaClean har ett klistermärke på vattentanken.

 • Kalk tas bort naturligt tack vare teknologi för jonutbyte

  Kalk tas bort naturligt tack vare teknologi för jonutbyte

  Jonbytestekniken tar bort kalk från vattnet innan det kommer in i kaffemaskinen, vilket förhindrar kalkavlagringar. Om du byter ut filtret när avkalkningsmeddelandet visas på maskinen kan du njuta av upp till 625 koppar på varje filter *

 • Maskinen täpps inte till tack vare det mikroporösa filtret

  Maskinen täpps inte till tack vare det mikroporösa filtret

  Om du filtrerar bort eventuella småpartiklar gör det stor skillnad för kaffekvaliteten. Det mikroporösa filtret förhindrar att smuts förorenar vattnet, så att varje kopp du gör blir ren, färsk och utsökt.

 • Ett mikroporöst filter blockerar eventuell smuts

  Ett mikroporöst filter blockerar eventuell smuts

  Om du filtrerar bort eventuella småpartiklar gör det stor skillnad för kaffekvaliteten. Det mikroporösa filtret förhindrar att smuts förorenar vattnet, så att varje kopp du gör blir garanterat ren, färsk och utsökt.

Visa alla specifikationer
 • Baserat på åtta filterbyten som anges av maskinen. Det faktiska antalet koppar beror på valda kaffevarianter, sköljning och rengöringsmönster.
 • Det faktiska antalet koppar beror på valda kaffevarianter, sköljning och rengöringsmönster.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av