Koaxialhögtalare för bil

  Koaxialhögtalare för bil

  Ditt bärbara musiksystem

  Känn musiken med Philips bilstereohögtalare CSP415. De här 2-vägshögtalarna på 10 cm har en maximal effekt på 150 W och en lätt polypropylenkon med en mjuk PEI dome tweeter för livfull musik med klart ljud. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Koaxialhögtalare för bil

10, 2 cm (4"), 2-vägs, max 150 W CSP415/00 Hitta liknande produkter

Ditt bärbara musiksystem

med 2-vägs stereo för livfullt ljud

 • Lätt polypropylenkon för klart ljud

  Lätt polypropylenkon för klart ljud

  Inuti högtalaren sitter ett membran ovanpå en högtalarspole för att kunna producera en signalvågform när en ingångssignal tas emot. Det förvandlar signalvågen till en ljudvåg. Polypropylen är en av de lättaste plastsorterna som finns och passar bra till högtalarmembran på grund av sin vikt, styrka, styvhet och tolerans för höga temperaturer. De här polypropylenkonerna levererar musik av hög kvalitet eftersom de reagerar på minsta lilla ljudsignal och producerar ett klart och levande ljud.

 • Upphängning av känsligt tyg för ljud med maximal detaljrikedom

  Upphängning av känsligt tyg för ljud med maximal detaljrikedom

  Ett mycket känsligt tygmaterial ansluter woofermembranet till högtalarramen och skapar ett upphängningssystem. När en ljudsignal når konen inuti woofern för tygkonstruktionen konen tillbaka i rätt läge för att kunna ta emot en ny ljudsignal. Därmed kan woofern fånga varje signal med minsta möjliga förvrängning så att du får ett klarare, jämnare ljud, oavsett hur högt eller lågt du spelar.

 • Mjuk PEI dome tweeter för varma, nyanserade toner

  Mjuk PEI dome tweeter för varma, nyanserade toner

  Materialet PEI (polyeterimid) är perfekt för tweeter domes på grund av sin lätta vikt, höga tryckstyrka, stabilitet och tolerans för höga temperaturer. Inuti tweetern producerar det lilla membranet (dome-öppningen) toner med hög frekvens. Dessa PEI-domer kan fånga de allra högsta tonerna så att musiken blir nyanserad med varm och rik diskant. Formen på domen gör också att ljudet sprids så att de höga tonerna hörs var i bilen man än sitter.

 • Snyggt högtalargaller som skyddar högtalaren

  Snyggt högtalargaller som skyddar högtalaren

  Högtalargallret är designat för att bilen ska se lyxig ut. Det består av två delar – ett löstagbart metallnäthölje och en plastring – och när det är installerat på högtalaren täcker det tweeterdomen och högtalarkonen helt. Det hårda och slitstarka gallret skyddar högtalarna från oavsiktliga sparkar och klåfingriga händer som kan skada dem.

 • Stark ferritmagnet för kraftfull prestanda

  Stark ferritmagnet för kraftfull prestanda

  Ferrit är ett lätt men starkt material med ett permanent och sammanhängande magnetfält. Det är en viktig högtalarkomponent som framkallar högtalarspolens och membranets rörelse. När en ingångssignal tas emot agerar högtalarspolen som en elektromagnet som får woofer- och tweetermembranet att antingen attrahera eller repellera. Ferritmagneten skapar ett jämnt magnetfält för jämna membranrörelser och minskar ljudförvrängningen. Att man använder en så stabil och stark magnet som ferrit gör att högtalarspolen kan producera höga ljud med jämn ton.

 • Tålighet och stabil prestanda under extrema förhållanden

  Tålighet och stabil prestanda under extrema förhållanden.

 • Passar perfekt i alla 10 cm-högtalaröppningar

  Passar perfekt i alla 10 cm-högtalaröppningar.

 • Enkel sladdanslutning för angivna högtalarterminaler

  Enkel sladdanslutning för angivna högtalarterminaler.

 • Stabil polypropenkon för hög prestanda i alla väder

  Polypropylen är ett bra material för högtalarkonmembran eftersom det tål alla väder. När det är fuktigt ute kan konen bli tyngre och mindre känslig. När det är varmt kan konen (eller en del av den) expandera och bli större. I båda fallen kan ljudet förvrängas. Oavsett vad det är för väder påverkas inte de stabila polypropylenkonerna av dessa problem, utan producerar alltid samma klara, naturtrogna ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av