1
Hemmaljud

Hi-Fi-system med komponent

  Hi-Fi-system med komponent

  Lyssna på Hi-Fi-musik

  Det här Philips DCB7005/10 dockningsmikrosystemet är snyggt och låter ännu bättre. Hi-Fi Dome Tweeter-högtalarna ger detaljerat och naturligt ljud – oavsett om du lyssnar på klar DAB+-radio eller spelar musik på din iPod/iPhone/iPad. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyssna på Hi-Fi-musik

Det här Philips DCB7005/10 dockningsmikrosystemet är snyggt och låter ännu bättre. Hi-Fi Dome Tweeter-högtalarna ger detaljerat och naturligt ljud – oavsett om du lyssnar på klar DAB+-radio eller spelar musik på din iPod/iPhone/iPad. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Harmony Hi-Fi-system med komponent

Docka för iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB7005/10 Hitta liknande produkter

Lyssna på Hi-Fi-musik

med Hi-Fi dome tweeter-högtalare

 • Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Med ljudkomprimeringsteknik kan digitala musikfiler reduceras upp till 10 gånger i storlek utan att ljudkvaliteten radikalt försämras. MP3 och WMA är två av komprimeringsformaten med vilka du kan uppleva en hel värld av digital musik på din Philips-spelare. Ladda ned MP3- eller WMA-låtar på musikwebbplatser på internet eller skapa dina egna MP3- eller WMA-musikfiler genom att rippa dina CD-skivor och överföra dem till spelaren.

 • Total uteffekt på 100 W RMS

  Total uteffekt på 100 W RMS

  RMS står för Root Mean Square, kvadratroten ur medelvärdet, som är ett vanligt mått för ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. I grund och botten begränsas förstärkare av den elektriska energi de kan förstärka och högtalare av den elektriska energi de kan omvandla till ljudenergi, utan att ljudsignalen förvrängs. Ju högre wattal, desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • MP3 Link för uppspelning av bärbar musik

  MP3 Link för uppspelning av bärbar musik

  MP3 Link-anslutningen möjliggör direktuppspelning av MP3-innehåll från bärbara mediespelare. Du kan njuta av din favoritmusik med ljudsystemets enastående ljudkvalitet. Dessutom är MP3 Link också mycket praktiskt eftersom du bara behöver ansluta din bärbara MP3-spelare till ljudsystemet.

 • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  I USB Direct-läget kan du enkelt ansluta USB-enheter till USB-porten på din Philips-enhet och spela upp digital musik direkt från Philips-enheten.

 • Aluminiumkabinett för ett utseende som utstrålar kvalitet

  Aluminiumkabinett för ett utseende som utstrålar kvalitet

  Formgjuten aluminium väger lite och klarar miljöer med höga temperaturer. Den är mycket stark och styv och har hög korrosionsbeständighet.

 • Spela och ladda din iPod/iPhone/iPad

  Spela och ladda din iPod/iPhone/iPad

  Lyssna på din favoritmusik på MP3 medan du laddar din iPod/iPhone/iPad! Med dockan kan du ansluta den bärbara enheten direkt till Philips-systemet för underhållning så att du kan lyssna på din favoritmusik med suveränt ljud. Den laddar också din iPod/iPhone/iPad under uppspelningen så att du kan lyssna på musik och behöver inte oroa dig för att batteriet till den bärbara spelaren ska ta slut. Systemet laddar den bärbara enheten när den är dockad.

 • Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Den guldpläterade högtalaranslutningen ger bättre ljudsignalöverföring jämfört med traditionella click-fit-anslutningar. Den minimerar dessutom den elektriska signalförlusten från förstärkaren till högtalarlådan, vilket ger en ljudåtergivning som är så realistisk som möjligt.

 • Kompatibel med DAB och FM för komplett radio

  Kompatibel med DAB och FM för komplett radio

  Utöver FM med analog sändning finns nu digitalradio med DAB (Digital Audio Broadcasting), som är ett nytt sätt att sända radio via ett nätverk av markbundna sändare. Lyssnarna får fler val och ett klart ljud utan knaster. Med den här teknologin kan sändaren anknyta till den kraftigaste signalen som hittas. På DAB-digitalstationer finns det inga frekvenser som måste kommas ihåg, utan det räcker att ställa in stationens namn och du slipper ändra inställningen under resor.

 • Diskant- och baskontroll för höga och låga toner

  Diskant- och baskontroll är equalizer-funktioner för att kontrollera höga och låga frekvenser i ljudanläggningar. Med diskanten reglerar du förstärkningen av höga toner i musiken medan basen kontrollerar de låga tonerna. Med upp- och nedknapparna är det lätt att fokusera mer på de låga eller höga tonerna. Om du låter diskant- och baskontrollen vara orörd kan du spela upp musik så som den spelades in. Diskant- och baskontrollerna gör att du får musiken så som du vill ha den.

 • Digital klass D-förstärkare ger ljud med hög kvalitet

  I en digital Class D Amplifier™ konverteras analoga signaler till digitala och därefter förstärks signalens digitala kvalitet. Signalen skickas sedan genom ett demoduleringsfilter för att ges den slutliga kvaliteten. Det förstärkta digitala ljudet ger dig alla de fördelar som digitalt ljud kan erbjuda, inklusive förbättrad ljudkvalitet. Dessutom är en digital Class D Amplifier™ mer än 90 % effektivare jämfört med traditionella AB-förstärkare. Den här högre effektiviteten kan du glädjas åt i en kraftfull förstärkare med litet footprint.

 • Hi-Fi dome tweeter för detaljerat och naturligt ljud

  Hi-Fi dome tweeter återger klara höga och medelhöga frekvenser, vilket ger en förbättrad total ljudbild från högtalarna. Dome tweeter-högtalarna skapar en harmonisk blandning av oförvanskat och ofärgat mångsidigt ljud och ger såväl sång som instrument en ren och naturlig ton – vilket balanserar den totala ljudprestandan när de kombineras med woofers.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av