1
Hemmaljud

Hi-Fi-system med komponent

  Hi-Fi-system med komponent

  Naturligt och verklighetstroget ljud

  Med en toppmonterad tweeter spelas dina favoriter upp med ett naturligt ljud. Oavsett om du spelar upp och laddar en iPod/iPhone/iPad eller lyssnar på DAB+-radio bjuder det här Philips DCB8000/10 Hi-Fi-systemet i aluminium på en fantastisk upplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Naturligt och verklighetstroget ljud

  Play Pause
 • Naturligt och verklighetstroget ljud

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Naturligt och verklighetstroget ljud

Med en toppmonterad tweeter spelas dina favoriter upp med ett naturligt ljud. Oavsett om du spelar upp och laddar en iPod/iPhone/iPad eller lyssnar på DAB+-radio bjuder det här Philips DCB8000/10 Hi-Fi-systemet i aluminium på en fantastisk upplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Harmony Hi-Fi-system med komponent

Docka för iPod/iPhone/iPad, DAB+ DCB8000/10 Hitta liknande produkter

Naturligt och verklighetstroget ljud

Besatt av ljud

 • ClariSound för kristallklart ljud med verklighetstrogna detaljer

  ClariSound för kristallklart ljud med verklighetstrogna detaljer

  ClariSound ger din favoritmusik nytt liv med kristallklart och detaljerat ljud som har både värme och struktur. En toppmonterad tweeter ger ljud med briljant klarhet, och en supereffektiv wooferkon i glasfiber garanterar en bred ljudbild som fyller vilket rum som helst. Ljudets rena prestanda balanseras med djup och väldefinierad bas tack vare Philips basportsteknik. En mjuk dome-högtalare återger röst- och instrumentaldetaljer på ett naturligt sätt så att du kan få all den dynamik och de emotiva nyanser som finns i originalet.

 • Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Guldpläterad högtalaranslutning för bästa signalöverföring

  Den guldpläterade högtalaranslutningen ger bättre ljudsignalöverföring jämfört med traditionella click-fit-anslutningar. Den minimerar dessutom den elektriska signalförlusten från förstärkaren till högtalarlådan, vilket ger en ljudåtergivning som är så realistisk som möjligt.

 • Total uteffekt på 160 W RMS

  Total uteffekt på 160 W RMS

  RMS står för Root Mean Square, kvadratroten ur medelvärdet, som är ett vanligt mått för ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. I grund och botten begränsas förstärkare av den elektriska energi de kan förstärka och högtalare av den elektriska energi de kan omvandla till ljudenergi, utan att ljudsignalen förvrängs. Ju högre wattal, desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • Aluminiumkabinett för ett utseende som utstrålar kvalitet

  Aluminiumkabinett för ett utseende som utstrålar kvalitet

  Formgjuten aluminium väger lite och klarar miljöer med höga temperaturer. Den är mycket stark och styv och har hög korrosionsbeständighet.

 • Kompatibel med DAB och FM för komplett radio

  Kompatibel med DAB och FM för komplett radio

  Utöver FM med analog sändning finns nu digitalradio med DAB (Digital Audio Broadcasting), som är ett nytt sätt att sända radio via ett nätverk av markbundna sändare. Lyssnarna får fler val och ett klart ljud utan knaster. Med den här teknologin kan sändaren anknyta till den kraftigaste signalen som hittas. På DAB-digitalstationer finns det inga frekvenser som måste kommas ihåg, utan det räcker att ställa in stationens namn och du slipper ändra inställningen under resor.

 • MP3 Link för uppspelning av bärbar musik

  MP3 Link för uppspelning av bärbar musik

  MP3 Link-anslutningen möjliggör direktuppspelning av MP3-innehåll från bärbara mediespelare. Du kan njuta av din favoritmusik med ljudsystemets enastående ljudkvalitet. Dessutom är MP3 Link också mycket praktiskt eftersom du bara behöver ansluta din bärbara MP3-spelare till ljudsystemet.

 • Spela och ladda din iPod/iPhone/iPad

  Spela och ladda din iPod/iPhone/iPad

  Lyssna på din favoritmusik på MP3 medan du laddar din iPod/iPhone/iPad! Med dockan kan du ansluta den bärbara enheten direkt till Philips-systemet för underhållning så att du kan lyssna på din favoritmusik med suveränt ljud. Den laddar också din iPod/iPhone/iPad under uppspelningen så att du kan lyssna på musik och behöver inte oroa dig för att batteriet till den bärbara spelaren ska ta slut. Systemet laddar den bärbara enheten när den är dockad.

 • Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Lyssna på MP3/WMA-CD, CD och CD-RW

  Med ljudkomprimeringsteknik kan digitala musikfiler reduceras upp till 10 gånger i storlek utan att ljudkvaliteten radikalt försämras. MP3 och WMA är två av komprimeringsformaten med vilka du kan uppleva en hel värld av digital musik på din Philips-spelare. Ladda ned MP3- eller WMA-låtar på musikwebbplatser på internet eller skapa dina egna MP3- eller WMA-musikfiler genom att rippa dina CD-skivor och överföra dem till spelaren.

 • USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  USB Direct för MP3-/WMA-musikuppspelning

  I USB Direct-läget kan du enkelt ansluta USB-enheter till USB-porten på din Philips-enhet och spela upp digital musik direkt från Philips-enheten.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av